BRANI NOVAKA Slavna Amerikanka objavila video i svima koji napadaju Srbina zapušila usta, posle ovoga će mnogi promeniti mišljenje
EPA/MAST IRHAM

Sada je pitanje samo jedno, da li si uz Novaka Đokovića ili si protiv njega.

Ona je dokazala na čijoj je strani u sukobu Novaka sa svetom.

Legendarna teniserka Kris Evert pokazala je svetu pravo lice Srbina, to se mnogim kritičarima neće svideti.

- Ovo je druga strana koju ljudi moraju da vide - napisala je Kris Evert, osvajačica 18 gren slem titula u singlu i tri u dublu, podelivši video o Đokoviću.

Na pomenutom snimku se na jednom mestu nalaze brojni izveštaji svetskih medija o tome kakve je sve sjajne gestove Đoković pravio od početka pandemije korona virusa o kojima mnogi ćute. Navodi se da je Đoković donirao novac za pomoć Italiji na početku pandemije, da je sa suprugom donirao Srbiji milion evra kao pomoć u borbi protiv korona virusa, kao i da je donirao novac za fondaciju Rafaela Nadala u iste svrhe.

Đoković je pozivao druge tenisere da pomognu onim igračima koji su finansijski najugroženiji zbog zaustavljanja teniske sezone zbog korone.

Jedini je teniser koji je donirao novac za borbu protiv korona virusa u tri različite zemlje.

Nisu zaboravljeni ni obezbeđivanje izbora vakcina za tenisere koji su 2021. nastupali na dva Serbia open turnira, da je novčano pomogao Australiju tokom 2020. godine...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading