ONI SU KRIVI ZA TORTURU NAD ĐOKOVIĆEM! Kapetan Dragan zna ko stoji iza deportovanja Novaka iz Australije!
Foto: Printscreen

 

Kapetan Dragan Vasiljković bio je gost "Novog jutra" na TV Pink gde je govorio o torturi kroz koju je prošao Novak Đoković. On je uporedio Noletovu dramu u Australiji sa svojom kroz koju je prošao u Hrvatskoj gde je bio u pritvoru.

BRIGA MANJE ZA NOVAKA! Zverev eliminisan sa Australijan open, Kanađanin ga "ometlao"

- Za razliku od svih, ja situaciju u Australiji doživljavam drugačije. Ja sam prošao sve to što i Novak. Nas dvojica smo pobedili pred Federalnim sudom, a onda je ministar preinačio odluku. Nikada nisam mogao da sanjam da me neko hapsi, kao što ni Novak nije. Ja sam proveo devet i po godina u pritvoru, bez jednog dokumenta koji dokazuje moju krivicu. Plašio sam se da će Đoković upasti u istu zamku - rekao je kapetan Dragan za "TV Pink".

ONI SU KRIVI ZA TORTURU NAD ĐOKOVIĆEM! Kapetan Dragan zna ko stoji iza deportovanja Novaka iz Australije!

Foto: Printscreen

 

Vasiljković smatra da je za sve kriv "hrvatski lobi" u Australiji.

- Novak nije bio u hotelu, ne znam zašto ljudi to nazivaju hotelom. Bio je u pritvoru. Ovo nije zavera. Ustaška migracija najjača je u Australiji. Hrvati su vezani za vladajuću stranku. Ja verujem da je neki lobi bio usmeren ka odluci da se Novak deportuje. Upali smo u zamku. Kada je Đoković pobedio na sudu pomislili smo "ima pravde u Australiji", a to je bio samo način da nas zavaraju - poručuje Vasiljković.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading