NE TESTIRAJU NAS!  Zverev šokirao izjavom, a onda pomenuo Novaka!
EPA/ DAVE HUNT

Nemac je istakao da je ovo godine situacija drastično drugačija.

- Jasno je da ove godine u Australiji ima više slučajeva nego prošle godine, tako jednostavno. Sada imamo više dozvole da izađemo da jedemo, da radimo šta želimo itd. Tako da je normalno da ih ima više. infekcije. Moj brat kada je stigao ovde je imao. Morao je da bude zatvoren u Sidneju, sada više nema ništa od toga - rekao je Zverev.

Dodao je da organizatori ne testiraju igrače.

- Mnogi igrači kada su stigli biće zaraženi. Ne testiraju nas. Da se radi, više pozitivnih bi biko. Igram turnir ovde i ne želim da idem u restorane, u hotel ili na teniske terene, ne želim da rizikujem ni najmanje. Nalazim se kao u nekoj vrsti mehura za sebe. Želim da uradim ono što je najbolje moguće ovde, a jasno je da bi me zaraza sprečila u tome - istakao je on.

SAD GA ZGAZI BRATE KIRJOSE! Evo zašto cela Srbija navija za Nika protiv Medvedeva!

Upitan je i o favoritima na Australijan openu, u izostanku Novaka Đokovića.

- Novak je očigledno bio najbolji, najviše je u Melburnu osvojio titula. Ali pored toga, Danil je osvajao velike turnire poslednjih meseci, jedan je od najboljih igrača na tvrdim podlogama. Osvojio sam Olimpijske igre, još nekoliko turnira i mogu takođe da igra dosta dobro na tvrdim podlogama. Tu je i Cicipas... Iako se tek vraća, verujem da Nadal može da igra fantastičan tenis i ne smemo da ga zaboravimo - zaključio je Zverev.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading