PITANJE SVIH PITANJA Kada će Đoković ponovo na teren?
EPA/ DIEGO FEDELE

Najbolji teniser sveta Novak Đoković neće se javnosti obraćati do kraja Australijan opena i u ovom trenutku teško je predvideti kakvi su mu dalji planovi.

Za sada nema zvanične potvrde koji će biti naredni turnir prvog reketa sveta.

ORGANIZATORI ROLAN GAROSA SE HITNO OGLASILI! Novak Đoković bi mogao da ima ozbiljan problem

Inostrani mediji ističu da, ukoliko planira da učestvuje na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju, srpski teniser mora da primi vakcinu protiv virusa korona. Prema pravilima koja važe u Sjedinjenim Američkim Državama, građani koji nemaju državljanstvo moraju da budu vakcinisani i da dokaz o vakcinaciji pokažu pre nego što uđu u avion.

DA LI SE SEĆATE? On je poslednji pobedio Đokovića na Australijan openu, ipak nesrećni splet okolnosti ga je odvojio od svetskog vrha!

Posle mastersa u Sjedinjenim Državama, na programu su turniri iz serije 1.000 u Monte Karlu, Madridu i Rimu. Pretpostavlja se da će na njima moći da učestvuju igrači koji nisu vakcinisani.

Na njegovom zvaničnom sajtu trenutno nema nijednog turnira u rasporedu.

Naravno, Novak bi mogao da odluči da u međuvremenu igra na nekom od turnira koji pripadaju serijama 250 i 500.

NOVA INFORMACIJA! Evo gde putuje Novak Đoković

Jasno je da je Đokoviću u ovom momentu potreban odmor posle torture koju je proživeo u Australiji i da sada verovatno ne razmišlja o tenisu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Milica

17.01.2022 02:25

Aman bre,pustite ga da se odmori,da bude sa porodicom,da se sabere i da on sam donese odluku. Koliko god to trajalo,zaslužio je ODMOR