REČI KOJE NIKOGA NEĆE OSTAVITI RAVNODUŠNIM Potresna poruka oca male Sofije, čijem hitnom lečenju je Novak pomogao! (FOTO)
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Najbolji teniser sveta Novak Đoković deportovan je iz Australije, nakon što ga je vlada ove zemlje proglasila osobom visokog rizika.

Tako je Novaku uskraćena prilika da brani titulu na Australijan openu i nastavi da pomera granice "belog sporta".

Đoković je dobio mnogobrojne poruke podrške, ali jedna se posebno izdvojila.

ORGANIZATORI ROLAN GAROSA SE HITNO OGLASILI! Novak Đoković bi mogao da ima ozbiljan problem

Radi se o poruci Stefana Markuljevića, oca dvogodišnje Sofije koja se septembra 2020. godina našla u velikoj životnoj borbi, a tom prilikom je u pomoć priskočio i Novak. 

Naš as je tada finansirao privatni let kojim je mala Sofija otputovala u SAD, gde je zbog ozbiljnosti situacije morala da ode po hitnom postupku i primi terapiju najskupljim lekom na svetu - Zolgensmom.

JA SAM NAJPOZNATIJI "SREĆNI GUBITNIK"! Oglasio se Italijan koji je uskočio umesto Novaka, sve iznenadio jednom rečenicom o našem teniseru!

Upravo zahvaljujući Novaku tretman je na kraju uspešno realizovan.

- Ovu bitku si pobedio onog dana kad si pomislio da se u nju i upustiš. Velika je nepravda da tebe, kao najboljeg sportistu na planeti, koji je došao samo da igra tenis, tretiraju kao zatvorenika. Za našu porodicu si anđeo koji zemljom hoda, srećni smo i ponosni što živimo u eri jednog velikog čoveka i sportiste kao što si ti - napisao je Stefan Markuljević.

 

 

Mala Sofija je u Los Anđelesu provela osam meseci i sada je jedna vesela devojčica.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading