JA SAM NAJPOZNATIJI "SREĆNI GUBITNIK"! Oglasio se Italijan koji je uskočio umesto Novaka, sve iznenadio jednom rečenicom o našem teniseru!
EPA/JASON O'BRIEN

Prvi teniser sveta Novak Đoković danas je deportovan iz Australije. Dva puta mu je poništena viza, a zatim je sud odlučio da Novak mora da napusti državu, što automatski znači da neće braniti titulu na turniru gde je već bio postavljen za prvog nosioca.

Umesto njega na turniru će nastupiti Salvatore Karuso koji je nije imao sreće u kvalifikacijama, ali sada je izvučen kao "srećni dobitnik".

ON JE ZAMENIO NOVAKA! Srbe ne pamti po dobrom, umalo se potukao sa Đokovićevim drugom, a sada je dobio šansu za osvetu!

On je sada dao prvu izjavu povodom učešća na turniru.

- Nisam mnogo pratio priču Novaka Đokovića, ali mi je veoma žao da nisam mogao da budem na turniru. Na moju sreću, sada sam u glavnom žrebu. Našao sam se u posebnoj situaciji. Možda sam najpoznatiji 'laki luzer' u istoriji tenisa - rekao je Karuso.

JA SAM NAJPOZNATIJI

EPA/ Vassil Donev

 

 

DA LI SE SEĆATE? On je poslednji pobedio Đokovića na Australijan openu, ipak nesrećni splet okolnosti ga je odvojio od svetskog vrha!

On će u prvom kolu igrati srpskog tenisera Miomira Kecmanovića. Njih dva su se već jedno sastali na ATP Melburnu 2021. godine kada je slavio naš igrač (7:6, 5:7, 7:5).

Karuso je prethodno ispao u kvalifikacijama za prvi grend slem u sezoni od Japanca Tara Danijela u trećoj rundi, ipak dobio je novu šansu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading