OGLASILA SE PORODICA ĐOKOVIĆ! Reči koje su uputili dobro će upamtiti ceo svet!
Printscreen

 

Porodica našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića oglasila se nakon što je Nole napustio Australiju posle presude i naređenja da mora da bude deportovan.


Smatraju da ovde "nije u pitanju bio samo sport i igranje na prvom grend slemu u sezoni na kojem Novak dominira već deceniju, već i politike i svih interesa koji su u ovom slučaju prevladali".

SRPSKI TENISERI SPREMAJU OSVETU! Oglasio se Miomir Kecmanović i poslao MOĆNU poruku! (FOTO)

Saopštenje Đokovića prenosimo u celosti bez korekcija redakcije:

- Veoma smo razočarani odlukom Federalnog suda i činjenicom da Novak mora da napusti Australiju. Ovde nije u pitanju bio samo sport i igranje na prvom grend slemu u sezoni na kojem Novak dominira već deceniju, već i politike i svih interesa koji su u ovom slučaju prevladali.

- I pored skandaloznog ponašanja prema Novaku, verovali smo da će sport pobediti. Verovali smo da će biti uvažena činjenica koju je sud potvrdio - da Novak ima validnu vizu, da će pravda biti zadovoljena i da nikakvi “javni interesi” neće biti izgovor za odluku koja je doneta.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

 

- Ovo su teški trenuci, pogotovo za Novaka, ali ono što moramo da uradimo svi, pre svega mi, kao njegova porodica, jeste da mu pružimo podršku više nego ikad do sada. Bićemo tu da podelimo udarce koje je primio, da mu pomognemo da vrati energiju, veru u ovaj sport, pre svega u fer plej koji je ovde u potpunosti izostao.

- Ponosni smo na njega i snagu koju je pokazao i borbi koju je dostojno vodio.

- Verujemo da će iz ove situacije izaći jači i da će vreme pokazati ono što je nesporno uvek do sada potvrđivao, a to je da je veliki šampion i čovek.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (2)

Loading
Zoran

17.01.2022 09:13

Za svaku suzu roditelja za nasu svaku suzu politicarima u Aus upalicu naopako svecu za zdravlje. Toliko od mene.