FRANCUZI "SAHRANILI" NOVAKA!  Osvanule morbidne karikature uz sramne natpise: Dajte mu zemlju koju zaslužuje!
AP Photo/Mark Baker, File

Pod ironičnim naslovom "Ostavite Đoku na miru, on zaslužuje samo najbolje" objavili su nekoliko karikatura.

- Da li smo svedoci buduće diplomatske krize između Srbije, odakle je Đoković, i Australije? Teniser koji veruje da je nedodirljiv zaista je otišao u Australiju da igra tamošnji turnir, ali pošto nije imao potpuni plan vakcinacije, video je da mu viza odlazi u smeće i zato je smešten u hotel gde čeka moguće proterivanje iz zemlje. Dođi u Francusku Đoko, naći ćeš svoju sreću među našim antivakserima - stoji u poruci.

NOVAKA TRETIRAJU KAO KRIMINALCA! Oglasio Đokovićev mentor: Preko njega žele da dobiju političke poene!

AU, KAKAV TEKST! ENGLESKI NOVINAR PODRŽAO ĐOKOVIĆA: Smešno je da nacija sa 75 odsto gojaznih napada najzdravijeg čoveka na svetu

Na jednom crtežu Novak je prikazan sa reketom u kojem je zabodena vakcina uz natis "Đoković kao izuzetak"  i "Veliki šampion zaslužuje najbolje".

ZA NOVAKA JE NAJBOLJE DA NE IGRA! Legendarna teniserka misli da je ova odluka najbolja!

Na sledećem se vidi Novak, sa sakupljačem loptica koji je na aparatu za disanje, "Dajmo mu sakupljača lopti kakvog zaslužuje" je natpis koji stoji uz karikaturu.

 

 

Na trećem crtežu piše "Dajmo mu sponzore kakve zaslužuje", ipak najmorbidniji crtež je onaj na kome se nalaze mrtvački sanduci sa natpiso "nije vakcinisan", a uz Novaka "Daj mu zemlju koju zaslužuje" i "prelep zemljani teren".

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
Rada

14.01.2022 18:15

Mi Srbi se kunemo u Majku Srbiju i Prijatelja Francusku. Bas smo se za....li u izboru prijatelja. Mislimo dobro se dobrim vraca ali prijatelj zabode noz u ledja.

Aca

14.01.2022 18:42

Pa ti francuski novinari sve ce oni da polizu te kontejnere

Србофобија

14.01.2022 20:06

Французи су "сахранили" Француску...! И "само" Французе !!!

Србофобија

14.01.2022 20:12

Јесу ли баш "сахранили"... кога...!?! Није за КРИКАТУРУ вакцинисани а зарежени НАДАЛ који ИГРА предтурнир... ТОМИЋ који ИГРА ЗАРАЖЕН и обзнањује јавно да је ЗАРАЖЕН...?!? ОНИ НИСИ ОПАСНИ по ЗДРАВЉЕ ОКОЛИНЕ...!?! КАРИКАРУРА САВЕСТИ и СВЕСТИ...!!!

Vesna

14.01.2022 22:10

PA SRBI U FRANCUSKOJ REAGUJTE. A NAS AMBASADOR SPAVA

Milan Radosavljevic

15.01.2022 07:10

@Vesna - Samo polako,imate 5mililona muslimana biće secenja glava,a taj nazovi humoristički list je to već doživeo nemojte misliti da su Srbi blaži kad dodjemo do sranja

Učiteljica

15.01.2022 07:36

Šta očekujete od Francuske kao države,pa oni navikli da imaju bogatstvo preko siromašnih ... koliko dugo su su izgrabljivali i uzimali sa kolonijalnih teritorija... kako su nas "lepo" bombardovali sa svojim istomišljenicima... koliko bombi je bačeno na jedan narod, koji još oseća njihovu silu kroz teške oblike kancera.Vraća im se...prošetajte Parizom , malo Francuza...došli oni narodi "da vrate milo za drago"

Neki

16.01.2022 09:13

Zbog toga vas Muslimani Mrze i Treba, Vaše Karikature Su Uvrede Za Svakog, Ismevanje Na takav način je Uvreda i Treba da vas Svi Mrze. 😠