DRAMA DOSTIŽE VRHUNAC! Novaku Đokoviću preti kazna zatvora od pet godina!?
EPA/ DEAN LEWINS

Ministarstvo unutrašnjih poslova Australije proširilo je istragu protiv Novaka Đokovića, a navodno bi prema australijskom zakonu mogla da mu preti kazna zatvora od pet godina!

KONAČNO! Prekinuli ćutanje: Australijan open se setio da Novak Đoković postoji! (FOTO)

Kako javljaju "The Age" i "Sidnej Morning Herald", istraga protiv Đokovića se širi kako bi uključila i njegovo kršenje uslova izolacije u Srbiji, kao i netačne tvrdnje u obrascu za prijavu putovanja i nedoslednosti u datumu njegovog testa na kovid-19!

Odvojeno od toga, ministar Aleks Houk razmatra da li da Đokoviću ukine vizu na osnovu toga da li je prethodna infekcija korona virusom u poslednjih šest meseci validno izuzeće za nevakcinisanje.

ODLUKA SE PONOVO ODLAŽE! Ministar još ćuti, Noletovi advokati ponovo stupili na scenu!

Đoković je u objavi na Instagramu priznao grešku što je dao intervju za "L'Ekip" dan nakon dobijanja pozitivnog testa, za koji je istakao da je dobio 17. decembra, ističući da je prethodno 16. decembra bio negativan. Australijanci navode da je i to ozbiljan problem.

- U svojoj izjavi pod zakletvom, Đoković je rekao da je 'testiran i dijagnostifikovan' 16. decembra. Ministarstvo unutrašnjih poslova sada ispituje ovo nepoklapanje informacija, a kazna za davanje lažnih dokaza prema Zakonu o zločinima je kazna zatvora od pet godina - piše "The Age".

Saga se nastavlja...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
sara

12.01.2022 10:14

Ovo iživljavanje ima cilj da se Nole eliminiše, da se odrekne tenisa jer ugrožava tenisere iz zapadnih zemalja da budu broj jedan!!!. Podseća me na Moniku Seleš, kada je napao bolesnik, možda namerno podmetnut i to je bio kraj njenoj karijeri!!!!.