KONAČNO SE DESILO! ATP Izdao saopštenje povodom slučaja Novaka Đokovića!
EPA

- ATP u potpunosti poštuje žrtve koje je narod Australije podneo od početka pandemije korona virusa i stroge imigracione politike koje su uspostavljene. Komplikacije poslednjih dana u vezi sa ulaskom igrača u Australiju, međutim, ukazale su na potrebu za jasnijim razumevanjem, komunikacijom i primenom pravila - piše u saopštenju.

OSVOJI TITULU I NIKAD VIŠE NEMOJ DA SE VRATIŠ TAMO! Teniseri u transu zbog Novaka, pljušte komentari sa svih strana, ipak jedan predlog se najviše ističe!

Zatim su se osvrnuli na slučaj Novaka Đokovića.

- Dok je putovao u Melburn, jasno je da je Novak Đoković verovao da mu je odobreno neophodno medicinsko izuzeće kako bi se pridržavao propisa o ulasku. Niz događaja koji je doveo do sudskog ročišta u ponedeljak bio je štetan na svim frontovima, uključujući i Novakovo blagostanje i pripreme za Australijan open. Zahtevi za medicinsko izuzeće igrača se postavljaju nezavisno od ATP-a, međutim mi smo u stalnom kontaktu sa Tennis Australija da bismo tražili jasnoću tokom ovog procesa. Pozdravljamo ishod saslušanja u ponedeljak i radujemo se nekoliko uzbudljivih teniskih nedelja pred nama - stoji dalje saopštenju.

PRAVO U CENTAR! Oglasio se legendarni trener o situaciji Novaka Đokovića!

HVALA TI ŠTO SI NAM DAO SNAGU! Brat Novaka Đokovića poslao moćnu poruku: Pokazao si da svi ljudi zaslužuju isti tretman

Zatim se osvrnuli na vakcinaciju

- U širem smislu, ATP i dalje snažno preporučuje vakcinaciju za sve igrače na ATP Touru, za koju verujemo da je od suštinskog značaja za naš sport da se izbori sa pandemijom. Ovo je zasnovano na naučnim dokazima koji podržavaju zdravstvene beneficije koje se pružaju i u skladu sa globalnim propisima o putovanju, za koje očekujemo da će vremenom postati stroži. Ohrabreni smo da je 97 odsto od 100 najboljih igrača vakcinisano što je dovelo do ovogodišnjeg Australijan opena - takođe piše u saopštenju.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Goran

10.01.2022 23:24

Zna se ko su glavni predsednici ATP zastitu tenisera (Nadal, Federer, Anderson) sve mrzitelji Novaka i Pospesila i nihove PTPA asocijacije. Dovoljno govori ko stoji iza ovakvog sikaniranja Novaka momenat kada je Toni Nadal rekao da vlada Australije trdba da preispita ulzak Djokovica u istu. Tada je krenuo pakao na granici.

beba

11.01.2022 05:44

Narod Australije su ovce , kao sto je njihova zemlja poznata-po ovcama. Oni su svi potomci najvecih ubica i kriminalaca.