ĐOKOVIĆ PONOVO UHAPŠEN! Drama u Australiji se nastavlja! (FOTO)
EPA

Nina Marković Kaze, politikolog, za Prvu televiziju je rekla da u ovom momentu u Melburnu hapse Novaka Đokovića.

POSLE SLAVLJA, SLEDI VELIKI ŠOK! Đoković neće igrati na Australijan openu?

Prema njenim pouzdanim informacijama, Novak Đoković je u ovim momentima priveden i čeka ga deportacija, iako je sudija Entoni Keli presudio u njegovu koristi.

ĐOKOVIĆ PONOVO UHAPŠEN! Drama u Australiji se nastavlja! (FOTO)

Foto: Printscreen

 

Nedugo nakon što je Nina objavila ovu informaciju, ona je i potvrđena od strane Đorđa Đokovića. Novaka zaista hapse u Melburnu i žele da ga što pre deportuju.


- Besane noći za celu familiju. Prolazimo kroz jako teške momente, Novak je pokazao koliko je istrajan i koliko veruje u svoje ideale i da je veliki čovek i izborio se ne samo za sebe već za ceo svet. S druge strane imamo sistem u Australiji koji je doneo odluku u korist svim činjenicama i nije postojao razlog za nekom drugom odlukom, a sad dobijamo informacije da očigledno ministar unutrašnjih poslova iznad suda - rekao je Đorđe Đoković za TV Prva.

- Definitivno je ovo politika, sve je ovo bila politika. Mi smo angažovani na svim društvenim mrežama i poslednja je informacija da hoće da ga zatvore. Trenutno se konsultujemo sa advokatima i PR službama. NOvak je sa svojim advokatima u prostorijama gde je bilo suđenje, a on trenutno razmišlja o svojim opcijama. Ovo je bio veliki poraz za australijske vlasti i ovo teško podnose.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
bogdan jovanović

10.01.2022 15:22

Nije ovo samo zločinačka igra vlasti Australije.Ima veze i sa ATP organizacijom koja navija da Novaka deportuju jer u tom slučaju sledi i trogodišnja zabrana ulaska u Australiju a time Novaka onemogućavaju da postigne još jedan,većini nedostižan ,rekord da osvoji kalendarski zlatni slem/sva četiri turnira u godini/.Pokazuje se da su Englezi a sledstveno tome i njihova ''čeda'' SAD i Australija fašističke tvorevine i uvek traže žrtvu za iživljavanje.