POSLE SLAVLJA, SLEDI VELIKI ŠOK! Đoković neće igrati na Australijan openu?
EPA

Novak Đoković je ponovo pobedio, ovog puta ne na terenu, ali je odneo trijumf u najtežem meču koji je vodio u svom životu. Nole je još jednom pokazao da je neuništiv.

NA POMOLU SKANDAL MILENIJUMA! Đokoviću uputili pretnje, evo do kada Australija ima ROK da mu ukinu vizu!

Iako se mnogi raduju njegovoj pobedi veliko je pitanje da li će Nole uopšte igrati na Australijan open. Zvanično, slučaj jeste završen, ali sada sledi velika borba jer postoji šansa da se Ministarstvo ogradi od odluke suda i Novaku uruči zabranu ulasku u državu u naredne tri godine.

POSLE SLAVLJA, SLEDI VELIKI ŠOK! Đoković neće igrati na Australijan openu?

EPA

 

Noletovo psihičko stanje nije upitno, ali jeste njegova forma. Srbin nije trenirao prethodnih šest dana, bio je zatvoren u četiri zida, loše se hranio... a turnir počinje za sedam dana. 

- Mislim da je Novak prošao kroz sve faze. Od toga da je besan, tužan, verovatno se i ironično smejao, ali sada je miran. Ne znam ni ja, a mislim da ni Nole ne zna da li će igrati na turniru. Sada je preplavljen emocijama, mislim da mu tenis sada nije uopšte na umu - rekao je Novakov brat Đorđe pre dva dana.

Nije još uvek poznato hoće li Đoković moći da igra. Svi znamo da je on jak, ali ovo je nešto što se ne dešava svaki dan.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
MM

10.01.2022 09:58

Niste u anketi ponudili 'Ne, ne pada mu na pamet.'