ONI SU OSRAMOTILI NAŠU NACIJU! Političar se obratio Novaku, a zatim pokazao prstom na dva glavna krivca!
EPA/ JAMES ROSS

Parlamentarac iz južnog Sidneja, Krejg Keli obratio se naciji preko Jutjuba, jer nijedan medij koji kontroliše vlast koja je uhapsila Đokovića nije htela da prenese njegovu izjavu.

- Izvinjavam se Novaku Đokoviću za postupanje prema njemu od strane Vlade države Viktorije i Vlade Australije. Pozivam ih - Izvinite se najboljem teniseru na svetu Novaku Đokoviću. Ovo što se desilo je sramota za našu zemlju i naciju. To je čista lokalna politika i krivica premijera države Viktorije Danijela Endrjuza i predsednika vlade Australije Skota Morisona- rekao je Krejg Keli u svom obraćanju preko Jutjuba.

ČETIRI MOGUĆA SCENARIJA! Novak bi u slučaju pobede mogao da ostane u pritvoru!

ŠOU PROGRAM U MELBURNU! Srbi zaigrali kolo ispred hotela, ovaj snimak je oduševio sve! (VIDEO)

Posebno je obratio pažnju na glavne krivce.

- Obojica su odgovorni za ovu odvratnu sramotu koju su izazvali. Oni ne prate nauku, ne ispituju dokaze, već se samo igraju politike. Osramotili su našu naciju u međunarodnoj politici. Australijski političari ne govore istinu, odbijaju da kažu istinu! Izvinjavam se Novaku Đokoviću u ime Australijanaca i parlamenta Australije! Izvinjavam se srpskom narodu! Ovo je sramota - dodao je on.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ruzica

09.01.2022 15:14

Eto ima u toj Australiji i postenih i iskrenih ljudi, ali ne mogu da dodju do izrazaja zbog cenzure. Neka ni slucajno Engleska bilo sta kaze o demokratiji, na delu smo je videli. Kod njih je demokratija onolika koliko odgovara vlastima. Ovaj covek se ipak izborio da nadje nacin da se izvine Djokovicu i Srbima, i ako on nizasto nije kriv. Ja mu reporucujem da se organizuje sa svojim istomisljenicima i na izborima sklone sa vlasti one koji brukaju ceo narod. To ce za njih biti najveca osveta.