NE PUŠTAJU GA NI DO PROZORA, SAMO GLEDA U ZID! Srđan Đoković poslao molbu svim Noletovim navijačima!
Tanjug/Ap

 

Novakov otac Srđan obratio se okupljenima i rekao da je njegov sin mentalna gromada, da oseća podršku i ljubav koju dobija sa svih strana i da neće uspeti da ga "slome".

ĐOKOVIĆ JE HTEO NAMERNO DA SE ZARAZI KORONOM! Skandal kakav se ne pamti u svetu tenisa, za ovo će morati da odgovara! (FOTO)

- To više nije Australijan Open, nije "otvoren", sada ja "zatvoren". Narod uz njega, ceo svet. I pravoslavci, hrišhcani, muslimani, budisti, čuli ste šta je rekao Kirjos, pa francudka ministarka.... Ovo mu više vredi nego da je osvojio na desetine tih njihovih gren slemova. Videli ste kakvu je podršku dobio ispred hotela, nažalost on to nije mogao da vidi, stavili su ga da gleda u zid, a snimci kako maše su od prošle godine. Izdržaće još malo - rekao je Srđan Ðoković.


Hteli su da pomere odluku za nekoliko dana, ali suočili su se sa velikom peticijom našeg naroda da to mora da se završi u ponedeljak, sutra uveče po našem vremenu, oko ponoći, dodao je on.

- Ako Sud odluci da mora da izađe, on će izaci iz Australije. Ako odluči da ostane, on će ostati, ali neće političari da odlucuju o najboljem sportisti svih vremena - poručio je Srđan Ðoković.

Tanjug/Ap

 


Novakova majka Dijana zahvalila se svima što su došli da podrže njenog sina po hladnom vremenu.

- Znam da ne spavate zbog njega, da zbog njega niste kuvali ručkove kada on igra. Molim vas da mu kroz molitvu pošaljemo snagu da on prevaziđe ovo šta ga je snašlo u Australiji - rekla je Dijana Ðoković.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading