NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA ISPRED NOVAKOVOG HOTELA! Srpkinja u brusu, azilanti na prozorima i poruke podrške Đokoviću! (FOTO)
Profimedia

Naš najbolji teniser i prvi reket sveta Novak Đoković ostaće u Australiji najkraće do ponedeljka za kada je zakazano suđenje, a verovatno i presuda po pitanju njegovog igranja u Melburnu.

DA LI JE OVO DOKAZ DA JE SVE GOTOVO? Pojavila se fotografija koja je mnoge rastužila! (FOTO)

Svetskom teniseru broj jedan Novaku Ðokoviću ukinita je viza za ulazak u Australiju i preti mu deportacija, a odveden je u "Hotel Park", karantinski objekat u Melburnu, koji se koristi za smeštaj tražilaca azila, navodi agencija "Rojters".

Ispred hotela skupio se veliki broj ljudi, što Srba, što Australijanaca koji su došli da pruže podršku Novaku. Najviše pažnje privukla je jedna devojka u brusu sa srpskom zastavom.

Ovaj hotel, smešten u Karltonu, predgrađu Melburna, nalazi se u blizini Univerziteta u Melburnu i Kraljevske ženske bolnice.

U hotelu, koji je ranije bio poznat kao "Rydges on Swanston", od decembra 2020. godine smešteni su tražioci azila, od kojih su mnogi tamo držani duže od godinu dana dok su potraživali vize za boravak u Australiji.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading