ZLOBNICI, GDE ĆE VAM DUŠA?! Đoković ostaje u pritvoru tokom Božića!
AP Photo/Luca Bruno

 

Srpski teniser Novak Đoković dočekaće predstojeći veliki praznik, Božić, u pritvoru u Melburnu, saopšteno je ovog četvrtka iz Australije.

 

DA LI JE OVO DOKAZ DA JE SVE GOTOVO? Pojavila se fotografija koja je mnoge rastužila! (FOTO)

Noletovo suđenje koje je tek počelo, neće biti okončano pre ponedeljka, 10. januara, kada počinju kvalifikacije za prvi grend slem u sezoni i do tada će Srbin sigurno morati da bude u Melburnu.

 

 

Dakle, Srbin će se naći u pritovoru tokom Badneg dana i Božića. Australijanci ne mare mnogo za to. Tamošnjim političarima je važno kako da upišu sebi koji dodatan poen, za ostalo ne mare.

Novak je trenutno predmet političke igre i izgleda da neće uspeti uskoro da iz nje pobegne.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Zeljko

06.01.2022 09:41

Ovo nije vise tenis , nerazumijem sta vise trazi tamo u Australiji Djokovic. Pa svima je jasno da iza svega ovoga stoji farmaceutski lobi kojima je Djokovic trn u oku .Da mu i dozvole poslje ucesce pa sva ce publika biti protiv njega ( osim srba) te ta izmrcvaljenost od sveg ovog cirkusa .

Seka Persa

06.01.2022 09:49

TVRD JE ORAH VOCKA CUDNOVATA NE SLOMI GA "AL ZUBE POLOMI" NEDAJ SE SRBINE "SVI SMO UZ TEBE:SRBIJA REPUBLIKA SRPSKA CRNA GORA ......GDJE GOD DISE SRPSKA DUSA !!!!!! ZIVELA SRBIJA ...SAD SAM JOS VISE PONOSNA STO PRIPADAM JEDNOM NARODU KOJI STRADA ODVAJKADA AL GA NE SALOMISE.

DIJASPORA IZ NJEMACKE

06.01.2022 09:58

Nole LEGENDO NEDAJ SE. SVI SMO UZ TEBE,NEKA TI JE SRECNO BADNJE VECE.

Vanesa

06.01.2022 10:21

Šta ovi fašisti znaju o duši?!?!?Volimo te Novače!!!

Tanja

06.01.2022 10:31

Zbog ove sramote i turnir treba da ne postoji

sara

06.01.2022 10:55

Ovo je svetska bruka, cilj im je da ga psihički slome, da ne bude najbolji!!!!. Pakost i zloba iskazana niskom svešću prema plemenitom i divnom mladom čoveku!!!!. Donator i humanitarac, a nigde se ne čuje glas onih koje je nesebično pomagao i pomaže da podignu glas i protestuju!!. Nole budi jak i pobedi zlobu i pakost, dokaži da si uvek bio i ostao najbolji ,uz tebe smo!!!!.