BRITANCI BRUTALNO PONIZILI NOVAKA! Đoković ovako nešto nije zaslužio!
Tanjug/Ap

Novinari britanskog Jurosporta prvog januara izneli su nekoliko predviđanja za 2022. godinu, a najzanimljivija su ona koja se tiču tenisa. 

Naime, prema njihovoj analizi Novak Đoković će ostati bez trona.

Iako je Srbin dominirao 2021. godine u kojoj je osvojio tri grend slema, postao rekorder po broju nedelja provedenih na prvom mestu ATP liste, to očito nekima nije dovoljno, pa prednost daju Danilu Medvedevu i Aleksanderu Zverevu.

Novinar Tomas Adams smatra da bismo na kraju 2022. godine mogli da imamo novog svetskog broja 1.

- Novak Đoković ulazi u 2022. sa željom da dokaže da je najveći teniser svih vremena. Međutim, u 2021. godini mogli smo da posvedočimo dolasku nove generacije koju predvode Aleksander Zverev i Danil Medvedev. Prvi je osvojio olimpijsko zlato i završni masters, a drugi US Open. Obojica sada znaju da mogu da pobede Novaka na najvećoj pozornici. Ne kažem da Novak više neće osvajati slemove, siguran sam da hoće, ali mislim da će u 2022. godini Saša i Danil zajedno osvojiti više slemova neko Novak. Osim toga, mislim da će neko od njih dvojice izbiti na prvo mesto ATP liste. Moguće je da da kraju 2022. godine posle 18 godina imamo prvog igrača sveta koji nije član "velike trojke"- piše britanski novinar.

Moglo bi da se dogodi da Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer više ne osvoje nijedan grend slem, i to ne samo u 2022. godini, već i zauvek, smatra on.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari (0)

Loading