KORONA HARA TENISKIM SVETOM! Osvojila zlato na Olimpijskim igrama, zarazila se tamo gde i Nadal, pa do detalja opisala probleme!
EPA-EFE/LAURENT GILLIERON

Nakon što je u ponedeljak Rafael Nadal saopštio da je pozivitan na koronavirus, i švajcarska teniserka Belinda Benčić obelodanila je da ima pozitivan test na Covid-19. 

Olimpijska šampionka otkrila je da ona trenutno ima teške simptome, a sve nakon što je prethodnih dana bila u istom gradu kao i Nadal!

- Zdravo svima, samo sam želela da vas brzo uputim da sam nažalost, iako sam u potpunosti vakcinisana, nedavno dobila pozitivan test na Kovid-19. Trenutno sam u izolaciji i preduzimam sve neophodne mere da kroz ovo prođem najbolje što mogu, jer prolazim kroz teške simptome (groznica, bolovi, hladnoća) - počela je Belinda Benčić. 

- Iako tajming nije idealan, jer sam bila u završnoj fazi priprema za Australijan open, otputovaću u Australiju čim mi to bude bilo dozvoljeno i prođe moj period izolacije - objavila je Švajcarkinja na Tviteru. 

 

 

Ona je nedavno bila na egzibiciji u Abu Dabiju, turniru koji se održavao i u muškoj konkurenciji, sa kojeg se i Nadal takođe vratio zaražen koronavirusom.

Belinda je 23. teniserka sveta aktuelna je olimpijska šampionka u ženskom singlu, a sa Rodžerom Federerom je svojevremeno osvojila Hopman kup.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading