OD VELIKE TROJKE OSTAO JE SAMO JEDAN! Reči koje odzavanjaju teniskim svetom, Rafi i Rodžeru neće biti dobro!
AP Photo/Luca Bruno

Dok se najbolji teniser na svetu Novak Đoković sprema za četvrtfinalni okršaj na Dejvis kupu protiv Kazahstana, na njegov račun stiže lavina komplimenata sa svih strana, ali i kritika. 

POZNATI TRENER IZNENADIO! Ako je Federer najbolji, Novak je najjači svih vremena!

DA LI JE PALA TA VEČERA? Novak posetio Medvedeva na treningu, Rus ovo nije očekivao! (FOTO)

Nekada poznati teniser Greg Rusedski spada u prvu kategoriju. Kanađanin je nedavno prokomentarisao trojicu tenisera koji su promenili "beli sport", Rodžera Federera, Rafaela Nadala i Novaka Đokovića.

- Rodžerov fokus je na Vimbldonu. Mislim da ni sam ne veruje da može da osvoji trofej u Parizu, ili na Australijan openu i US openu. U Londonu je 2019. godine imao nekoliko meč lopti protiv Novaka. Ove godine nije igrao sasvim dobro, ali je stigao do četvrtfinala. Ako bude zdrav, verovaće da može do titule - rekao je Rusedski.

OD VELIKE TROJKE OSTAO JE SAMO JEDAN! Reči koje odzavanjaju teniskim svetom, Rafi i Rodžeru neće biti dobro!

Tanjug/Ap

 

- Kada je o Rafi reč, to je naravno Rolan Garos. Tamo bi mogao da dođe do 21. grend slema, pošto je Đoković zaista dominantan na betonu.

Novak je 2021. godinu završio sa tri grend slema, a mogao je da dođe i do zlatnog slema. Rusedskom je to jasan signal da je Nole ispred Rafe i Rodžera.

- Moramo u obzir da uzmemo i novu generaciju. Od velike trojke, ostao je samo jedan velikan, a to je Novak, koji izgleda ne planira da ode nigde. Biće teže Federeru i Nadalu, jer su Medvedev, Zverev i Cicipas počeli da veruju. Danil je pobedio Novaka u finali grend slema, Cicipas je imao dva seta prednosti u Parizu, Beretini se borio za titulu na Vimbldonu. Nije bilo Federera i Nadala u finalima, samo Đoković - poentirao je Rusedski.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading