OGLASIO SE ĐOKOVIĆ IZ AUSTRIJE Jedna stvar će mu mnogo nedostajati, a evo i koja (FOTO)
TSS/Neda Miletić

Srbija u Dejvis kupu igra u F grupi sa Nemačkom i Austrijom.

U Madridu je pre dve godine bilo dosta emocija, a sada...

- Sjajno što sam se vratio u Dejvis kup tim. Prošli put je bilo veoma tužno. Bili smo tužni jer se tako završilo, ali sada smo svi tu da opet damo sve od sebe. Tu smo, svi smo prijatelji i van terena. Sjajne je hemija u ekipi i to je važno uvek. Poslednji sam stigao ovde, atmosfera je već bila dobra. Drugačiji je format ove godine, nadamo se najboljem. Igraćemo najbolji tenis za našu državu - rekao je Đoković.

OGLASIO SE ĐOKOVIĆ IZ AUSTRIJE Jedna stvar će mu mnogo nedostajati, a evo i koja (FOTO)

TSS/Neda Miletić

 

Za Nemačku i Austriju ne igraju Zverev i Tim.

- Znam da bi svi voleli da igraju sa najjačim igračima, ali Nemačka je jaka i bez Zvereva sa Keferom i Štrufom. Ne potcenjujemo timove kojima ne igraju najbolji igrači, svi ostali su dobri na svim podlogama. Bićemo najbolji što možemo, ne zanima nas kako će drugi igrati i da li su kompletni. Hoćemo da izađemo kao pobednici iz grupe. Drugačije je bez publike, ona bi bodrila domaćina. Srbi bi takođe došli i napravili razliku, ima nas mnogo u Austriji. Nije nam prvi put da igramo pred praznim tribinama.

Da li će slabijim timovimaa biti lakše u atmosferi bez navijača?

- Možda, sve je moguće na terenu. Renking donosi nešto bolje igračima kao što sam ja, ali ne igra uvek ulogu na terenu. Nekada neko izađe i igra tenis života, a 100. ili 150. je na listi. Nikog ne potcenjujem.

Drugi put je Novak u Tirolu. Prvi put je igrao 2008. na egzibiciji.

- Bio sam nekoliko godina zaredom ovde, zabavljao sam se, skijao sam... Šteta što se to više ne dešava, tužan sam zbog toga. Uživao sam. Sada vidim samo hotel i teniski centar - zaključio je Đoković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading