IZJAVA ĐOKOVIĆA NAPRAVILA POMETNJU! Novak se oglasio nakon poraza i ODUŠEVIO celu Srbiju!
EPA/ ALESSANDRO DI MARCO

 

Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale Završnog masters turnira u Torinu jer je poražen od Aleksandra Zvereva posle velike drame (1:2).

Nole je nakon duela sa nemačkim teniserom rekao da ne oseća umor te da ga vrlo brzo očekuju nove obaveze, a to je igranje za svoju zemlju.

OBOŽAVA SRBIJU, ĐOKOVIĆA I ANU IVANOVIĆ! Lepa Andrea je zaludela čitavu planetu, a sada otkriva kako je NOVAK SPASIO, kakvu poruku ima za "orlove" i zašto jedva čeka dolazak u našu zemlju!

- Nisam se osećao umorno uopšte, mogao sam da igram još dugo. Prosto, loša igra u trećem setu. Kada igrate protiv jednog od najboljih servera na svetu nemate pravo na drugu šansu i to je presudilo. Ovo je bila sjajna sezona. Bitno mi je da sam završio sezonu kao prvi, osvojio sam tri grend slema – rekao je Đoković i dodao:

IZJAVA ĐOKOVIĆA NAPRAVILA POMETNJU! Novak se oglasio nakon poraza i ODUŠEVIO celu Srbiju!

EPA/ ALESSANDRO DI MARCO

 

- Možda je moglo biti bolje na nekim drugim turnirima, ali sve u svemu nisam nezadovoljan. Sledi mi Dejvis kup, jedva čekam da krene. Tamo neće sve zavisiti od mene jer je to kolektivni nastup svih nas reprezentativaca, ali svakako mi je prioritet nastup za moju zemlju.

Njegova izjava oduševila je čitavu naciju, a šta tek reći o rečima da mu je "Srbija uvek u srcu".

- Što se tiče Dejvis kupa, u kontaktu sam sa Viktorom redovno, znam da su otišli juče. Srbije je u srcu, bez obzira što će tribine biti prazne. Meni je najlepši deo godine kada se igra za reprezentaciju, kada igram za svoju Srbiju - zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading