NOVAKOVE REČI PRODRMALE SVET TENISA! Đoković više nije mogao da ćuti, ono što je rekao izazvalo je pravi zemljotres!
Tanjug/Ap

Naš najbolji teniser Novak Đoković ostvario je i treću pobedu u isto toliko odigranih mečeva na Završnom mastersu u Torinu i sada ga čeka polufinalni okršaj protiv Aleksandra Zvereva.

Glavna tema trenutno u svetu tenisa jeste nestanak Kineskinje Peng Šui o kojoj se gotovo ništa ne zna. Dok traje potraga za teniserkom, kineske vlasti su se oglasile i rekle da je ona dobro, ali bez dokaza o tome.

NOVAKOVE REČI PRODRMALE SVET TENISA! Đoković više nije mogao da ćuti, ono što je rekao izazvalo je pravi zemljotres!

Tanjug/Ap

 

 

Tada se javio i VTA koji nije poverovao u takve navode, pa su mnogi podigli glas i traže da saznaju istinu o kineskoj teniserki. Upravo je jedno pitanje nakon pobede Novaka bilo usmereno ka ovoj temi.

POTRES - NEVAKCINISANI NE MOGU NA AUSTRALIJAN OPEN! Direktor turnira ima poruku za Đokovića!

- U potpunosti podržavam VTA ovom prilikom. Ovo nije nešto uobičajeno, mislim da se do sada nikada nije dogodilo. Čitavo društvo treba da stane na njenu stranu i stranu njene porodice. Moramo svi zajedno da se nadamo da je ona dobro - rekao je Đoković.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vesna

20.11.2021 09:44

Kakve su ovo reči, Nole, BRAVO! Treba imati srce i petlju pa izreći ovako snažne reči! Nole naš, samo napred, neka se daleko čuje tvoj glas a uspeh u tome što radiš će doći sa podrškom svih onih koji u tvom stavu prepoznaju humanost i pravičnost koje dugo vremena nedostaju u belom sportu.