SUPERČOVEK NOVAK! Đokovićev dežurni kritičar jednom rečenicom o najboljem teniseru sveta digao svet na noge!
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Mnogi su otpisali Novaka Đokovića nakon poraza u finalu US opena. Danil Medvedev ga je pobedio sa 3:0 i srušio mu san o kalendarskom slemu, pa je veliki broj stručnjaka posumnjao u Novaka, a među njima je i proslavljeni švedski teniser Mats Vilander. 

Đoković je napravio pauzu od mesec i po dana, da bi onda osvojio masters u Parizu i to tako što je u finalu pobedio Medvedeva. 

SKANDALČINA SVETSKIH RAZMERA! ATP PONOVO PONIŽAVA NOVAKA! Sada je sve jasno - žele da unište Đokovića! (FOTO)

Vilander ističe da je Novak tim trijumfom doakazao da je superčovek.

- Mislio sam da Novak neće biti isti igrač posle US opena. Ima 34 godine. I izgubio je finale na ovakav način. To bi uništilo moje samopouzdanje. I samopouzdanje Džona Mekinroa, i Bjerna Borga. To bi slomilo mnoge igrače, ali ne i Novaka. On je stvarno superčovek - rekao je Vilander koji je u prošlosti često kritikovao najboljeg tenisera sveta.

SLIKA KOJA ĆE ODUŠEVITI NOVAKOVE NAVIJAČE! Đokoviću u Torino stigla velika podrška, sa njim je nepobediv! (FOTO)

Šveđanin se zatim osvrnuo i na Novakove ciljeve.

- U dvorani je bez sumnje najbolji igrač svih vremena. Vratio se i igra odlično. Njegov cilj je da bude najbolji igrač na svetu na kraju ove godine, na kraju sledeće godine i na kraju svake godine tokom koje bude igrao. Želi da bude bolji u poređenju sa Roderžom, Rafom, Lejverom, Borgom… Poslao je poruku drugima da je još tu, da je još kralj, da želi da bude najbolji svih vremena, da nije završio - objasnio je Vilander.

Đokoviću sada predstoji Završni masters u Torinu, a prvi meč će odigrati u ponedeljak proitv Kaspera Ruda od 14 časova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading