ISKRENO DO KOSKE! Novak otkrio kako se podigao posle traumatičnog poraza!
Tanjug/Ap

- Poraz doživljavam ne samo kao razočaravajuću emociju trenutka, već i kao priliku za mentalni rast i jačanje karaktera da se izvučem iz teške situacije kao čovek i bolji igrač nego što sam bio. Svakako je to bio težak posao za mene. Um ima važnost kakvu imaju fizički i tehnički aspekti igre. Morate biti u stanju da razumete kako da upravljate negativnom energijom na najproduktivniji način - rekao je Novak italijasnkoj Gazeti.

LEGENDA TVRDI! Mnogo velike stvari su u igri da bi Novak propustio Australiju!

Najbolji teniser sveta je srećanšto je u Italiji

- Ovo je prilika da se vratim u grad u kojem sam bio samo jednom, sa 15 godina, da igram juniorski turnir. Pokušaću da uživam što je moguće više. Srećan sam što se igra u Italiji, gde uvek nađem veliku strast prema sportu i imam veoma poseban odnos sa navijačima. Naravno, mogao bih da kažem da sam imao velike uspehe u Londonu u poslednjih 11 godina, ali je odlično za promociju našeg sporta što finale može da se igra u još jednoj zemlji koja voli tenis - zaključio je Novak.

PROTIV NJEGA JE NOVAK OSTVARIO PRVU VELIKU POBEDU! Đoković je stazama slave počeo da korača posle trijumfa nad teniserom koji na trofejnim policama ima dve zlatne olimpijske medalje!

Na turniru u Torinu sem Novaka igraće i Danil Medvedev, Aleksander Zverev, Stefanos Cicipas, Andrej Rubljov Mateo Beretini Hubert Hurkač i Kasper Rud.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vladimir

11.11.2021 14:24

U sportu je tako da moras nekad i izgubiti i to da jmas los dan ili da protivnik igra kao nikad-dobro i sve mu ide ili oboje.To se tako mora primiti i sebe utesiti.