KAKO JE IBRAHIMOVIĆ POMOGAO ĐOKOVIĆU? Novak sve otkrio!
EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Srpski teniser Novak Đoković nedavno je podigao 37. masters trofej u karijeri i obezbedio je kraj godine na prvom mestu, po rekordni sedmi put.

Iako ima 34 godine, Nole još uvek uspeva da parira dosta mlađim igračima, a inspiracija u tome mu je svakako dobar prijatelj Zlatan Ibrahimović koji je ušao u petu deceniju života.

BARBARA IZAZVALA TEKTONSKE POTRESE U TENISKOM SVETU Novak Đoković je vakcinisan!

- Sviđa mi se njegova filozofija, što sam stariji, to se osećam mlađe. On je zaista simbol balkanskog mentaliteta, snage da nikada ne odustanemo i potpunog samopouzdanja. U tome se veoma prepoznajem u njemu: ima mentalitet šampiona koji poštuje druge, ali koji na teren ulazi sa svešću o svojim kvalitetima koji proizlaze iz njegove radne etike - kazao je za italijansku "Gazetu" Novak Đoković.

KAKO JE IBRAHIMOVIĆ POMOGAO ĐOKOVIĆU? Novak sve otkrio!

EPA-EFE/MATTEO BAZZI

 

Nole se nakon toga još jednom okrenuo na poraz od Danila Medvedeva na US openu.

PRIČALO SE DA JE NOVA ANA IVANOVIĆ, A SADA ZVEZDA SAJTOVA ZA ODRASLE! Se*si Tamara je ostavila reket i počela na naplaćuje za gledanje njenih oblina! (FOTO)

- Poraz doživljavam ne samo kao razočaravajuću emociju trenutka, već i kao priliku za mentalni rast i jačanje karaktera da se izvučem iz teške situacije kao čovek i bolji igrač nego što sam bio. Bio je to težak posao za mene. Um ima važnost kakvu imaju fizički i tehnički aspekti igre. Morate biti u stanju da razumete kako da upravljate negativnom energijom na najproduktivniji način.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading