PRIČALO SE DA JE NOVA ANA IVANOVIĆ, A SADA ZVEZDA SAJTOVA ZA ODRASLE! Se*si Tamara je ostavila reket i počela na naplaćuje za gledanje njenih oblina! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

 

Nekadašnja teniserka, a sada licencirani teniski trener, Tamara Bojanić (22) nekada je važila za veliku nadu crnogorskog tenisa. Mnogi su joj predviđali da će biti nova Ana Ivanović, naročito što se kao tinejdžerka probila na 1024. mesto VTA liste i svima se činilo da će nastaviti put do vrha.

Međutim, atraktivna Crnogorka odlučila je da 2016. godine završi karijeru i teniski reket zameni mobilnim telefonom kojim slika svoje nage fotografije i kači ih na sajt za odrasle - "Onlyfans". Sada naplaćuje 10 evra za gledanje njenog tela, svima koji su voljni da plate.

BARBARA IZAZVALA TEKTONSKE POTRESE U TENISKOM SVETU Novak Đoković je vakcinisan!

Bila je članica FED kup reprezentacije Crne Gore, a 2013. i 2014. godine beležila je fantastične rezultate na juniorskim turnirima, čak je odigrala i nekoliko mečeva sa seniorkama.

GLUPOST LEGENDARNE TENISERKE! Novak će imati najviše pehara, ali deca više vole Rafu?!

Na društvenim mrežama prati je skoro 60.000 ljudi, a nije da Tamara nema šta da pokaže. Uglavnom je svi znaju zbog njenih atributa. Svesna je toga i ona, pa je to odlučila da naplati.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ne može..

11.11.2021 14:25

sa tolikim sisama da se mlatara reketom bezbedno... pa je morala na prekvalifikaciju, a za ovaj najstariji zanat je superkvalifikovana.