SVI SU ŽELELI DA GLEDAJU NOVAKOVO PISANJE ISTORIJE! Evo koliko će Đoković dobiti novca zbog toga!
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Najbolji teniser sveta Novak Đoković globalna je zvezda i svi žele da gledaju njegove meče. Čak i oni koji ga ne vole, hoće da prisustvuju pisanju istorije. 

Masters u Parizu bio je spektakularan, a završen je veličanstvenim finalom u kom je Novak pobedio Danila Medvedeva posle preokreta i revanširao mu se za nedavni poraz na US openu. 

NOVAK U POTPUNO DRUGAČIJEM IZDANJU! Noleta sačekali srpski navijači, ono što je usledilo dugo će se prepričavati (VIDEO)

Navijači su hteli da vide pohod najboljeg tenisera svih vremena ka novim rekordima, tribine su bile ispunjene, a gledanost turnira ogromna. Sve to dovelo je do dupliranja nagradnog fonda. 

NEĆU TO DA ODNESEM U GROB! Novak otkrio šta će raditi kad završi karijeru!

Kada je turnir počeo računica je bila da će igračima biti isplaćeno 2.600.000 evra, a da će pobednik inkasirati 336.000 evra. To je mnogo manje od 995.000 evra koliko je pre pandemije virusa korona dobijao pobednik.

- Brojke su sjajne, posle rekordne godine u 2019. kada smo prodali 140.000 karata prošle sezone smo igrali iza zatvorenih vrata. Sada smo prodali 120.000 karata, pto je mnogo više nego 60.000 koliko smo očekivali pre mesec dana - rekao je direktor mastersa u Parizu Gi Forže. 

SKANDALOZNO! Sramotan potez ATP - Đoković brutalno POKRADEN! Čine sve samo da bi zaštitili Federera i Nadala!

To znači da bi Đoković mogao da dobije i do 700.000 dolara za svoj trijumf!

- Zavisno od broja prodatih karata mi ćemo povećati nagradni fond. Sada možemo i da ga dupliramo. Da su mi ponudili pre početka turnira dva ovakva finala, jedno između Novaka i Medvedeva, a drugu u dubli sa Francuskim parom Mau-Erber, potpisao bih to - naveo je Forže.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading