RUS SE VEĆ PREDAO? Medvedev jednom rečenicom šokirao svet tenisa!
EPA/Yoan Valat

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u polufinale mastersa u Parizu pobedom nad najvećom senzacijom turnira, Hugom Gastonom sa 2:0 i tako zakazao okršaj sa Nemcem Aleksandrom Zverevim.

Medvedev još uvek ne razmišlja o duelu sa Novakom Đokovićem, a čini se da se pribojava duela sa najboljim na svetu.

- Da budem iskren, nisam nikad razmišljao o tome. Posle US Opena, da sam kojim slučajem osvojio Indijan Vels, verovatno bi mi to više bilo u mislima. Sada to nije slučaj, jer je Novak jako blizu, treba mu još jedna pobeda, ovde ili u Torinu. Svi znamo ko je Novak i velike su šanse da će uspeti u tome, rekao je Medvedev. Zato ni ne razmišljam o tome uopšte, ništa ne zavisi od mene. Samo se trudim da pobeđujem. Odgovor na pitanje o tome bolje je tražiti kod njega, on pokušava da to ostvari, možda je zato i došao ovde. Na Novaku je, izjavio je Medvedev i dodaje:

RUS SE VEĆ PREDAO? Medvedev jednom rečenicom šokirao svet tenisa!

AP Photo/John Minchillo

 

- Mislim da su promenili lopte od prošle godine, sada se igra Hedovim, ne znam zašto. Takođe, uslovi su izuzetno spori, pogotovo za Bersi, koji je važio za jedan od najbržih turnira. Ovo je presporo za dvoranski turnir, ne znam zašto izmišljaju stvari, prošle godine to nije bio slučaj. Zato je teško sačuvati servis, kao u Indijan Velsu na primer. Videli smo i u Novakovom meču sa Fricom, mnogo brejkova, a Novak je izvanredan server. Zbog svega što sam naveo ima uspona i padova - dodao je Rus.

Medvedev i Zverev meč polufinala igraju odmah po završetku duela Đoković - Hurkač.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading