NOVAK KRENUO POBEDOM Đoković istakao kako može da postane još bolji!
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Petrostruki šampion Mastersa u Parizu Novak Đoković uspešno je počeo "lov" na šesti pehar.

Posle 50 dana izašao je na teren (u singlu, dan ranije slavio je u dublu sa Krajinovićem) pobedio Martina Fučoviča 2:1 i sada je u međusobnom skoru 4-0.

- Bilo je lepo vratiti se na teren posle skoro dva meseca bez takmičenja. Radio sam dobro kako bih se spremio za povratak i bio u formi, da se pokažem kako želim. Nisam očekivao ništa, ali znao sam da neće biti lak meč. Marton je talentovan igrač, vrlo kvalitetan, bila je velika borba. Mislim da sam dobro počeo meč, imao i brejk loptu na startu drugog seta koju nisam iskoristio. Posle sam pretrpeo brejk i nisam mogao da ga vratim, jer je on servirao precizno i igrao kvalitetno. Tvrd meč, mnogo razmena s osnovne linije. Terali smo jedan drugog do krajnjih granica, odličan početni meč za mene, veoma sam zadovoljan s obzirom na izazov koji sam imao, iako znam da mogu bolje.

NOVAK KRENUO POBEDOM Đoković istakao kako može da postane još bolji!

EPA-EFE/IAN LANGSDON

 

Novak će se u trećem kolu sastati ili sa Gaelom Monfisom, koji je posle velike borbe savladao Miomira Kecmanovića u tri seta, ili sa Adrijanom Manarinom, koji je u ponedeljak bio bolji od Nikoloza Basilašvilija.

- Ključno mi je da provodim vreme na terenu, da pronađem intenzitet koji se oseća samo u mečevima, da igram poene… Što više poena igram, što više mečeva igram, postajaću bolji. Znam sebe dobro, bio sam u ovakvim situacijama i ranije, pa se nadam da iskustvo može da odigra važnu ulogu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading