OGLASIO SE ČOVEK ZBOG KOG JE ĐOKOVIĆ HTEO DA ZAVRŠI KARIJERU! Austrijanac jednom rečenicom digao svet na noge! (VIDEO)
EPA/IAN lANGSDON

Najbolji teniser sveta Novak Đoković želeo je da završi karijeru 2010. godine kada je u četvrtfinalu Rolan Garosa izgubio od Austrijanca Jirgena Melcera nakon što je vodio 2:0 u setovima.

Kako je Novak i sam jednom prilikom izjavio, nakon tog meča se potpuno slomio, isplakao i treneru Marjanu Vajdi rekao da želi da završi karijeru.

Ipak, ispostavilo se da je to bio jedan od prelomnih trenutaka u karijeri osvajača 20 grend slem titula, pošto je posle tog poraza postao jači i igrao verovatno i tenis života naredne sezone.

Melcer, koji je ove nedelje završio profesionalnu karijeru, pošto je poslednji meč odigrao u dublu na ATP turniru kategorije 500 u Beču, prisetio se pobede nad Đokovićem. 

Poslednji meč u karijeri odigrao je u dublu, gde mu je partner bio Aleksandar Zverev i njih dvojica su poraženi od Pirsa i Polašeka u dva odigrana seta.

- Zauvek ću pamtiti tu pobedu protiv Đokovića. To su momenti koje ću pamtiti zauvek i zbog kojih sam igrao tenis. Uvek će mi takve stvari izmamiti osmeh na licu. Prijatelji koje sam stekao igrajući tenis, vreme koje sam proveo na turu, to ću sve pamtiti i rado se sećati tih momenata - rekao je Melcer za zvanični sajt ATP.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading