SRBINA ČEKA MNOGO TEŽAK POSAO Đoković dobio veoma nezgodnog rivala, koji ga je baš mučio ove sezone (FOTO)
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Polako ali sigurno se kompletira spisak učesnika završnog mastersa koji će se održati u Torinu od 14. do 21. novembra. Mateo Beretini je postao šesti teniser koji je obezbedio učešće u borbama za poslednji pehar u sezoni, imaće šansu da se u domovini bori za što bolji plasman, možda i da pokuša da napadne pehar.

Pre Beretinija, vizu za Torino su overili Novak Đoković, Danil Medvedev, Stefanos Cicipas, Aleksander Zverev i Andrej Rubljov. 

 

 

Beretini je ove sezone tri puta igrao protiv Novaka Đokovića, sve na grend slem turnirima, i svaki put je izgubio 3:1 - u četvrtfinalu Rolan Garosa, finalu Vimbldona i četvrtfinalu US opena. 

Evo kako Novak Đoković održava DOBAR imunitet: Javno otkrio šta pije SVAKO JUTRO - Napitak ko bukvalno PRŽI viruse

Završni masters tako što će teniseri biti podeljeni u dve grupe sa po četiri igrača, a po dvojica najboljih će u polufinale. 

Imajući u vidu da je Rafael Nadal okončao sezonu, slede velike bitke za dobijanje poslednje dve vize za učešće na spektaklu u Torinu, a za njih konkuriše pet tenisera. Odlučujući će biti turniri koji se igraju ove nedelje, u Beču i Sankt Peterburgu, ali i masters u Parizu, na kom će se na teren vratiti i Novak Đoković, i ko bude tu beležio dobre rezultate, pridružiće se šestorci koja je već obezbedila vizu za Torino. Hurkač je porazom od Endija Mareja napravio veliki korak unazad, ali nije ostao bez šansi, a neočekivani osvajač Indijan Velsa Kameron Nori ima veliku šansu da dobrim rezultatom u Beču dođe do poena koji bi mu obezbedili debi na završnom Mastersu. 

TRENUTNI PLASMAN

7 Rud 3015

8 Hurkač 2955

9 Siner 2845

10 Nori 2795

11 Ože-Alijasim 2330

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vladimir

26.10.2021 10:11

Bojim se za Djokovicev nastup jer je protiv Medvedeva bio nemocan.No on moze da prebrodi sve krize,pa se nadam.najboljem