REČI KOJE SU ODJEKNULE PLANETOM! Oglasio se čovek koji je Novaku naneo najubedljiviji poraz, ovo se mnogima neće svideti!
EPA

Italijanski teniser Lorenco Sonego oduševljen je Novakom Đokovićem.

Sonego, koji je Novaku prošle godine na turniru u Beču naneo najubedljiviji poraz (Đoković osvojio ukupno tri gema u tom četvrtfinalu), smatra da je Srbin najbolji u istoriji.

"Đoković ima neverovatne rezultate, praktično je najjači u istoriji kada je reč o trofejima koje je osvojio. Ima najveće ciljeve, kao što je osvajanje kalendarskog grend slema, što mu je zamalo pošlo za rukom ove godine", rekao je Italijan.

I pored toga što su brojke apsolutno na strani našeg asa, mnogi se ne usuđuju da kažu da je on najbolji, već prednost daju Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu.

Novak je na US Openu bio u prilici da osvoji sva četiri grend slema u sezoni, ali je u finalu izgubio od Danila Medvedeva. 

REČI KOJE SU ODJEKNULE PLANETOM! Oglasio se čovek koji je Novaku naneo najubedljiviji poraz, ovo se mnogima neće svideti!

EPA-EFE/ETTORE FERRARI

 

Od samog početka duela je bilo primetno da je prvi reket sveta pod ogromnim pritiskom.

"Novak je pokazao da smo svi ljudska bića i da je teško nositi se sa pritiskom. Ako to nikom nije pošlo za rukom u poslednjih 50 godina, postoji za to razlog. Ipak, osvojiti tri grend slema i igrati finale poslednjeg je samo nešto što fenomenalni ljudi mogu da ostvare. Đoković je osvojio sve, može da razmišlja kako da bude miran i da se zabavlja", zaključio je Sonego.

Prvi naredni turnir na kome će Novak učestvovati je masters u Parizu koji počinje 1. novembra.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading