SRUŠIO JE MEDVEDEVA I POMOGAO ĐOKOVIĆU Dimitrov posle velike pobede sa samo dve rečenice pokrenuo lavinu komentara
EPA-EFE/RAY ACEVEDO

Nestvarnu pobedu je ostvario Grigor Dimitrov u osmini finala Indijan Velsa protiv Danila Medvedeva. Dimitrov je gubio od Rusa 0:1 u setovima i 1:4 u drugom, uz dva brejka zaostatka, ali je na fenomenalan način uspeo da se vrati i savlada prvog nosioca – 4:6, 6:4, 6:3.

Posle meča je rekao da nema odgovor na to šta se desilo u finišu drugog seta, kad je započeo seriju od osam vezanih gemova. 

 

- Ne znam kako sam uspeo da okrenem. Mislim da sam ostao u igri što je bilo veoma važmno. Gledao sam nekoliko njegovih mečeva, to što je uspeo da uradi u poslednjih godinu i po dana je neverovatno i nateralo me je da budem bolji. Dva poena, kod rezultata 4:1 u drugom setu, su počela da menjaju stvari u moju korist, borio sam se i iskostio šansu koja mi se ukazala„, rekao je Dimitrov i dodao:

- Očigledno je da ima igre nerava, pokušao sam time da se hranim. Mislim da je odlično imati ih jer to znači da vodite računa o tome da date sve od sebe do kraja. Bio sam odlučan da to uradim.

Na pitanje novinara da li mu je to pobeda karijere, trenutno 26. reket sveta je odgovorio:

- Nemam nameru da je klasifikujem. Bio je sjajan meć, ali želim da igram tako stalno. Danil je igrao bolje od svih i uvek pronalazio način da vas pobedi. Divim se njegovom načinu igranja i rada. Međutim, nije kraj turnira i moram da ostanem skoncentrisan - zaključio je Bugarin.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading