MEDVEDEV NEMA NAMERU DA STANE! Novaku je srušio snove, a sada je poslao poruku kojom je uplašio sve rivale!
EPA-EFE/JUSTIN LANE

Gotovo već po pravilu Danil Medvedev igra sjajno u finišu sezone.

Spletom okolnosti masters u Indijan Velsu se ove godine igra u oktobru, a ne u martu i čini se da drugi reket sveta ima idealnu priliku da se domogne novog trofeja.

Medvedev je na US openu osvojio prvi grend slem u karijeri, tako što je u finalu pobedio Novaka Đokovića i tako mu srušio san o kalendarskom slemu.

Pun je samopouzdanja i slovi za glavnog favorita na Indijan Velsu, a ne krije da želi da osvoji sve turnire do kraja godine. 

- Imam motiva, došao sam spreman. Ne možemo da znamo šta nas čeka pre početka, čak i da izgubim u drugom kolu, to neće imati veze sa motivacijom. To može da bude zbog protivnika i toga kako igram. Igraću na još nekoliko turnira do kraja sezone i daću sve od sebe da ih osvojim - rekao je Medvedev. 

MEDVEDEV NEMA NAMERU DA STANE! Novaku je srušio snove, a sada je poslao poruku kojom je uplašio sve rivale!

AP Photo/John Minchillo

 

On se posle učešća na Lejver kupu za masters u Kaliforniji pripremao u UCLA centru u Los Anđelesu.

- Bio sam tamo sa trenerom nedelju dana, mislim da je to bilo najbolje mesto za rad, planirao sam da ne dođem prerano, jer ako dođeš nedelju i po pre turnira, možeš da sagoriš. Moj tim je odlučio da je tamo najbolje da radimo, desetak studenata je treniralo sa mnom, znaju kako se igra dobar tenis. Vidite kako sve više koledž igrača odatle ulazi u Top 100 ili Top 300 na listi, što znači da su na veoma visokom nivou - naveo je Rus. 

Medvedev je u prvom kolu Indijan Velsa bio slobodan, a protivnik u drugoj rundi mu je Amerikanac Mekenzi Mekdonald, koji je na startu u dva seta savladao Džejmsa Dakvorta. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading