NIJE U PITANJU AUSTRALIJAN OPEN Đoković prijavljen za turnir za koji svi misle da je odustao
(AP Photo/John Minchillo)

Svetski reket broj jedan nalazi se na spisku prijavljenih igrača za masters u Parizu, koji počinje 1. novembra. Međutim, ovo ne znači da će Đoković sigurno igrati, jer Pariz ima automatske prijave, što znači da igrači samo šalju otkaze.

Đoković je poslednji meč igrao na US Openu, kad je u borbi za titulu izgubio od Danila Medvedeva. Posle toga je odlučio da propusti masters u Indijan Velsu.

U četvrtak su organizatori turnira u Bersiju objavili spisak prijavljenih igrača i na njemu je ime srpskog tenisera. Koliko se nadaju dolasku prvog reketa sveta, govori i činjenica da su uz vest postavili i njegovu fotografiju.

Novak je istini za volju bio prijavljen i za Indijan Vels, pa je na kraju odlučio da ga propusti. Na zvaničnom sajtu srpskog tenisera nema informacija o narednom turniru na kome će učestvovati.

Osim mastersa u Parizu, Đoković bi do kraja godine mogao da igra još na Završnom mastersu u Torinu i Dejvis kupu. Sve su jače glasine da se do kraja 2021. godine neće vraćati na terene... A da li će tako i biti, saznaćemo uskoro. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading