NOLETOVA OSVETA! Zviždali su mu, vređali ga, a onda je Srbinov urlik utišao sve!
EPA

Đoković je izgubio prvi set 7:5, ali je onda drugi i treći osvojio rezultatom 6:2. U četvrtom je poveo 3:1, servirao je, a onda je u tom gemu bilo nekoliko neprijatnih trenutaka zbog publike.

Noletov odgovor!

Zviždali su i aplaudirali posle Novakovih promašenih prvih servisa. Svaki njegov potez ispatili su kao da je reč o fudbalskom meču. A onda je usledila osveta! 

Odigrao je Đoković hirurški precizan poen, a onda urliknuo za 4:1 u četvrtom setu. Bukvalno je poslao moćnu poruku da mu ne mogu ništa i da ništa ne može da ga zaustavi.

Do kraja meča Nole je dominirao a u polufinalu očekuje ga duel protiv Zvereva.

NOLETOVA OSVETA! Zviždali su mu, vređali ga, a onda je Srbinov urlik utišao sve!

EPA-EFE/PETER FOLEY

 

 

Kako protiv Zvereva?

- Olimpijske igre su imale težak kraj za mene emocionalno. Dominirao sam na turniru do polufinala imao sam rezultat protiv Zvereva 6:1 i 3:2, ali onda se raspalo sve. Počeo je da čita moju igru da servira dobro, ja sam malo počeo da sumnjam u moje udarce, dok je Zverev čitao moje servise i ujedno jako servirao - rekao je Novak.

Nastavio je u istom ritmu.

-  Znam da će biti teško, spreman sam na borbu. To su rane koje moram da prevaziđem, i da stavim telo u poziciju da mogu da pobedim. Ovo je polufinale videćemo šta će se desiti - zaključio je Nole.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading