FRANCUSKINJA DIGLA PLANETU NA NOGE Rafa i Rodžer će osvojiti još po jedan grend slem pehar, a Novak...
EPA-EFE/YOAN VALAT

Nekadašnja francuska teniserka Marion Bartoli veruje da će uprkos povredama i godinama koje imaju Rafael Nadal i Rodžer Federer osvojiti barem po još jedan grend slem pehar, ali dodaje da im to neće pomoći u trci sa Novakom Đokovićem Trenutno sva trojica giganta svetskog tenisa imaju po 20 najvećih pehara, ali Novak već za nekoliko dana može do 21. velikog trofeja.

 

- Verujem da će Nadal i Federer osvojiti 21. titulu, ali da će Novak završiti sa mnogo više. To je zato što je u dobroj formi i mnogo je mlađi. Nole još nije došao do toga da se povređuje i propušta velike turnire. Mislim da će Nadal i Federer doći do 21, a Đoković do 24 ili 25 - rekla je Francuskinja.

Nadal i Federer će neće vraćati na terene u 2021. godini, a za Švajcarca je veliko pitanje da li će uopšte igrati ponovo jer ima punih 40 godina i plus ima velike probleme sa kolenima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Sladjan

07.09.2021 16:23

Nadal sigurno 1 rolangaros,Federer ako se kvalifikuje na Gren slem ispada u prvom kolu,a od Novaka očekujem oko30 do kraja karijere,a to su olimpijske igre !!!!!da se kralj kruniše sa zlatnom medaljom....

Bg

07.09.2021 19:27

Nadal stariji par meseci...e sad što je mnogo istrošeniji njegov problem