ISPLIVALI DETALJI! Novak trenira u luksuznoj vili bogatog prijatelja! Pozvao i Italijana koji nije imao gde zbog strašne oluje i pokazao koliki je šampion!
EPA/John Mabanglo

Ostaci uragana "Ida" i barem jedan tornado uz obilnu kišu pogodili su Njujork u sredu.

Poginulo je osam ljudi, a prvi put u istorij u Njujorku je proglašena uzbuna zbog poplava, a malo pre ponoći, gradonačelnik Bil de Blazio proglasio je vanredno stanje.

Mladi italijanski teniser Lorenco Museti morao je da promeni plan, pa je tako spletom okolnosti trenirao sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem.

Museti je otkrio da ga je pozvao Novakov agent Eduardo Artaldi i predložio mu da zbog loših vremenskih uslova zajedno treniraju, što su odmah s radošću prihvatili Đoković i njegov trener Marjan Vajda.

Italijan je otkrio da je u pitanju teren u vili jednog imućnijeg prijatelja Novaka Đokovića koji živi u Nju Džersiju.

"Bili smo u tom predivnom mestu u Nju Džersiju. Vili koja ima park i pokriveni teren koji poseduje jedan čovek koga bih opisao kao bogatog, a kod koga je Đoković gost tokom turnira u Njujorku", otkrio je Lorenco Museti.

ISPLIVALI DETALJI! Novak trenira u luksuznoj vili bogatog prijatelja! Pozvao i Italijana koji nije imao gde zbog strašne oluje i pokazao koliki je šampion!

EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

 

Podsećamo, Novak je mladom Italijanu ponudio privatni avion kako bi na vreme stigao na Vimbldon - pošto je u to vreme Museti bio još srednjoškolac i imao je obaveze i van tenisa.

"Na kraju smo drugačije rešili problem, ali hvala prvo njegovom treneru Marku Panikiju koji je moj dobar prijatelj, dok se dobro slažem i sa njegovim agentom Edoardom Artaldijem", objasnio je Italijan.

U drugom kolu US Opena Đoković igra protiv Holanđanina Talona Grikspora, dok se Museti sastaje sa Rajlijem Opelkom. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading