NOVAKU JE SRUŠIO JEDAN SAN, ŽELI DA MU POMRSI RAČUNE I U NJUJORKU! Đoković je bez premca, ali jedan čovek može ozbiljno da mu naudi!
Tanjug/Ap

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pokušaće na US Openu da osvoji kalendarski slem, čime bi ušao u istoriju "belog sporta".

On bi se tako usamio na večnoj listi, pošto bi imao 21 grend slem titulu, pa bi iza sebe ostavio Rodžera Federera i Rafaela Nadala koji su na koti 20. Ujedno Đoković bi ponovio i podvig Roda Lejvera koji je 1969. godine osvojio kalendarski slem. 

Proslavljeni britanski teniser Tim Henman ističe da je Novak veliki favorit u Njujorku, ali napominje da će imati jaku konkurenciju, a tu pre svega misli na Nemca Aleksandra Zvereva koji je Đokovića pobedio na Olimpijskim igrama u Tokiju.

„Nema sumnje da je Đoković prvi favorit. Ali Zverev, Medvedev, Cicipas i Rubljov ne samo da kucaju na vrata, već lupaju u njih“, rekao je Henman.

„Zverev je pokazao fantastične partije u Sinsinatiju. Čini se da je konstantniji nego ranije, pravi znatno manje servis greški, odlično igra sa osnovne linije… Ne sumnjam u to da će osvojiti više slemova u karijeri“.

US Open se igra od 30. avgusta do 12. septembra. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading