BRITANCI SU SRAMOTNI! Našli su svoju računicu i tvrde: Ma, kakav Đoković, Federer je najbolji!
EPA

Engleski list "Ekspres" je objavio tekst u kome se bavi novim načinom računanja "večite trke", u kome nije primarno to što je Novak Đoković osvojio 20 gred slem trofeja, koliko imaju i Federer i Rafael Nadal, niti je važno što je Nole rekorder po broju sedmica na prvom mestu ATP liste, što ima najviše titula na mastersima, što je više puta pobeđivao Rodžera i Rafu nego oni njega.

- Rodžer će verovatno biti najveći ikada kada se sva trojica penzionišu, bez obzira na to šta Novak i Rafa urade do kraja svojih karijera. Rodžer je toliko dugo bio smatran za GOAT-a i teško će drugi moći da preuzmu to - navela je novinarka Jasmin Sijed.

BRITANCI SU SRAMOTNI! Našli su svoju računicu i tvrde: Ma, kakav Đoković, Federer je najbolji!

EPA/ Neil Hall

 

 

Nastavila je u istom ritmu.

- Činjenica je da bi Srbin mogao da nadmaši sve i da osvoji istorijski kalendarski slem, isto tako je tačno i da je mala verovatnoća da će Federer moći da se vrati na visok nivo igre posle nove operacije i problema. Karijera mu se bliži kraju, ali je to razlog zbog kog bi GOAT trka mogla da se računa na drugačiji način od onoga ko ima koliko titula.

Pokušala je da stavi Federera u prvi plan.

- Federera verovatno ne mogu da skinu sa trona najvećeg ikada. Švajcarac je postao profesionalac 1998. godine, prvi grend slem je osvojio 2003, dve godine pre Rafinog osvajanja Rolan Garosa i pet pre Novakovog Australijan opena. Prestigao je Pita Samprasa, a titula na Vimbldonu 2012. mu je bila 17. Tada je Nadal imao 11, a Novak samo pet. Nisu bili toliko blizu Samprasa, a kamoli Rodžera. Naravno, to dovoljno govori o njima dvojici i uspehu koji su ostvarili da ih stignu - zaključila je ona.

Novak se ponovo gura u drugi plan, sada je sve ovo i više nego smešno...

Bonus video:

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading