TUŽNO JE VIDETI KADA STARIJI TENISERI MORAJU DA PREKINU SVOJE KARIJERE! Javio se veliki Rodžerov rival, ove reči niko nije očekivao!
EPA/ Neil Hall

- Lično se nadam da će imati priliku da se vrati na pravi put i oprosti se na svoj način. Nije me briga što ne igra na nivou na kojem je igrao, važno je da dobije oproštaj kakav želi. Tužno je videti da stariji igrači moraju da prekinu jer njihovo telo ne može više - rekao je Rodik.

Pomenuo je Rodik i poslednji meč koji je odigrao Rodžer Federer.3

- Takođe moramo da imamo na umu jednu stvar: ovaj tip je navršio 40. godinu i njegovo telo se ponašalo neverovatno. Treba napomenuti još jednu stvar – nikada nije predao nijedan mel. Uzmimo meč sa Hurkačom npr. U poslednjem setu imate 0-6 i jedan ste od najboljih igrača u istoriji. Ali, on nije želeo da ukrade pažnju i veliki trenutak njegovog protivnika. Maksimalno poštovanje - rekao je on.

TUŽNO JE VIDETI KADA STARIJI TENISERI MORAJU DA PREKINU SVOJE KARIJERE! Javio se veliki Rodžerov rival, ove reči niko nije očekivao!

EPA/ GERRY PENNY

 

 

Rodik tvrdi da je Federer primer normalnog ponašanja, kako na, tako i van terena.

- Federer nikada nije koristio privilegije, uvek je bilo ’molim’, uvek je bilo ’hvala’. Zaboravimo na tenis. Ima mnogo sjajnih tenisera, ali to kako se Federer ponašao dok niko nije gledao, najveći je ’zaključak’ njegove karijere - zaključio je on.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading