RODŽER SE NIJE ŠTEDEO! Federer je rođendan proslavio na OVOJ LUKSUZNOJ LOKACIJI, a evo i šta je dobio na poklon! (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen/EPA

 

Švajcarski teniser Rodžer Federer nedavno je proslavio svoj 40. rođendan. Iako više nije u formi koja ga je krasila tokom većeg dela karijere, Federer ne želi da se penzioniše.

Zajedno sa svojom porodicom, Rodžer je proslavio jubilarni divan dan i to na posebnoj lokaciji gde se odmarao pred nove izazove. U razgovoru za švajcarski časopis "schweizer illustrierte" on je otkrio da se počastio putovanjem na egzotičnu destinaciju, i prilično skupu - Ibicu.

- Iznajmili smo kuću na Ibici i tako se odmarali prethodnih nekoliko dana. Mirka i ja smo došli zajedno sa decom, a poveli smo i roditelje, prijatelje... Bilo je baš posebno. Uglavnom tokom karijere rođendane provodim na turnirima, ali je ove godine bilo drugačije - rekao je Federer.

Otkrio je Švajcarac i šta je dobio na poklon, odnosno koji od darova ga je najviše obradovao.

- Dobio sam od moje dece poklon koji novac ne može kupiti. Oni mnogo vole da crtaju, pa su mi napravili posebnu čestitku, kao i nekoliko slika za koje im je bila potrebna mala pomoć prijatelja. Ti pokloni su me učinili srećnim. Dobio sam i mnogo poruka iz raznih zemalja poput Zambije, Malavija... - dodao je Rodžer.

Švajcarac se sada sprema za US open koji je na programu od 30. avgusta do 12. septembra gde će biti potpuni autsajder, na šta sigurno nije navikao.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vladimir

14.08.2021 13:07

On treba posle jusopena da ostavi tenis i ne bruka se.Vise ne moze da igra kao pre.Pocne dobro pa se verovatno umori.