ĐOKOVIĆ NIKADA NIJE BIO OVAKO ZABRINUT! Novak u strahu: Mnogo je loše, mora nešto da se učini što pre!
EPA

 

Najbolji teniser na svetu Novak Đoković nedavno je odustao od učešća na masters turnirima u Torontu i Sinsinatiju kako bi se što bolje spremio za US open i pohod na kalendarski slem.

Srbin će u Sjedinjenim Američkim Državama imati motiv da eventualnom 21. titulom pretekne Rodžera Federa i Rafaela Nadala po broju grend slem titula.

Međutim, Novak je proteklih nekoliko dana prilično zabrinut i to za živote svih nas na planeti zemlji. Đokovića brine veliki broj požara sa kojim se mnoge zemlje susreću.

ĐOKOVIĆ NIKADA NIJE BIO OVAKO ZABRINUT! Novak u strahu: Mnogo je loše, mora nešto da se učini što pre!

EPA

 

- Problemi u životnoj sredini nisu samo moji, već svih nas i mislim da bi svi trebalo da se pozabavimo sa tim. Ovo je jedina planeta koju imamo i mislim da bi trebalo da se potrudimo da živimo u harmoniji sa prirodom. Kako bi u tome uspeli moramo da promenimo odnos sa njom - rekao je Novak, a prenose strani mediji.

Đoković smatra da je rešenje da zajedničkim snagama prebrodimo sve probleme.

- Svi su upoznati sa ovim problemom. Moramo više da pričamo o tome, inače neće izaći na dobro. Zajedničkim snagama možemo da pobedimo. Čak i malim koracima možemo da napravimo nešto magično za nas i budućnost koja je pred nama - dodao je Đoković.

Podsetimo, US open počinje 30. avgusta i traje do 12. septembra.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Dule

13.08.2021 15:08

Ako hoćeš još da budeš broj jedan, fokusiraj se samo na tenis, vežbaj servis i smeč, a za razne asocijacije, ekologiju, bosanske piramide, ima vremena.Nije neophodno, ali je poželjno da malo više vremena provedeš sa nekim psihologom. Nekad su te zvali kraljem taj brejkova, danas si u njima kao riba na suvom. Loše počinješ mečeve, u središnjici često gubiš fokus, brejk lopte slabo koristiš. Prema svom boksu si često vulgaran, sve više se svađaš sa gledaocima i sudijama. Sve miriše na skorašnji kraj vladavine jednog velikog šampiona.Klinci su te pročitali i počeli su da te praše.Povuci se dostojanstveno, vreme je.Na silu se ne osvajaju trofeji. Igraš isuviše defanzivno, uporno čekajući grešku protivnika.Kad protivnik ima svoj dan, nemoćan si.Na kraju, hvala ti za sve što si do sada postigao.

Vladimir

14.08.2021 13:02

@Dule - Predhodnik ima pravo.Nole mora srediti stvari u glavi.