NAMESTE NAVIJAČE DA NAVIJAJU PROTIV NOVAKA, A ONI SE NAPIJU DA LAKŠE ODRADE POSAO! Bogdan Obradović bez dlake na jeziku:  Sve su to isti provokatori!
EPA

- Radio sam intervju kada je Novak imao 13 godina. Ja sam bio na US openu sa Zimonjićem koji je tada igrao dubl. Davao sam intervju vezan za srpski tenis i Nenada, a onda sam na kraju intervjua rekao da imamo klinca u Beogradu koji se zove Novak Đoković i za nekoliko godina osvojiće US open", prognozirao je Obradović, a ispunio Đoković 2011. godine.psolutno svake sekunde se videla jaka želja kod njega. Ja nisam mogao da se otmem utisku da se svaka sekunda njegovog treninga, rada, oporavka, kondicije zida u tom pravcu. Ja sam njega namerno 'provocirao' na treninzima, davao sam mu više nego što je potrebno. Sve je trpeo, videlo se tada da ima mentalnu snagu da izdrži sve, i što treba i što ne treba kako bi stigao do cilja - prisetio se Obradović u intervjuu za "Mondo".

Progovorio je Obradović i o Rodžeru Federeru.

- Federera jako dobro poznajem i pre nego što se Novak pojavio. Na tu ličnost mnogo utiču mediji, način vaspitanja. Federer je isprepletan, morate da shvatite da kada pričate o Švajcarcu vi ne znate da li govorite o Nemcu, Francuzu ili Italijanu. To je jedan specifičan um, a Federer ima i peti karakter koji se zove 'majka iz Južne Afrike'. Prema tome, njega treba gledati kao veoma kompleksnu ličnost i uzeti u obzir uticaj njegove žene koja je Slovakinja. Federera koji je skup šest nacija vidite po ponašanju i nekim izjavama da je skroz pogubljen. On sam ne zna ni ko je ni šta je. Sa te psihološke strane ga razumem - dodao je Obradović.

NAMESTE NAVIJAČE DA NAVIJAJU PROTIV NOVAKA, A ONI SE NAPIJU DA LAKŠE ODRADE POSAO! Bogdan Obradović bez dlake na jeziku:  Sve su to isti provokatori!

EPA/ FILIP SINGER

 

 

Teniski stručnjak nije imao dlake na jeziku kada je pričao o publici koja navija protiv Novaka Đokovića.

- Uvek su to isti likovi na turnirima koji prozivaju Novaka. Oni su tu namerno stavljeni, a pre meča su se prilično napili piva da bi lakše odradili posao. Novak zna po svakom turniru sve te likove. Oni ih ponekad promene, ali sve su to isti provokatori. Vrlo interesantno, retko isprovociraju Rafu, a nikada Rodžera. Ali, Novaka redovno! Video sam ja te likove znam ih, borimo se sa tim godinama, ali Novak nema problema sa tim - otkrio je Obradović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading