SVE ZAVISI OD SRBINA! Španac nema dilemu ko osvaja zlato ako Novak odustane od učešća na Olimpijskim igrama
Tanjug/Ap

Novak Đoković će osvojiti zlato ako bude otišao na Olimpijske igre - tvrdi bivši španski teniser Aleks Koreča. Španac ne vidi ko bi mogao da ugrozi Novaka, ali ipak ostavlja mogućnost da Srbin ne ode u Tokio, što bi otvorilo istorijsku šansu pojedinim teniserima da se okite najsjajnijom medaljom, koju brani Endi Marej, ali je jasno da je Škotu u Tokiju maksimum drugo ili treće kolo posle svega što je prošao u poslednjih nekoliko godina. 

- Sve sad zavisi od Novakove odluke, jasno je da će, ako dođe, biti glavni kandidat da osvoji zlato, jer je u izuzetnoj formi. Ukoliko Novak ipak ne dođe, Mateo Beretini se ističe kao favorit za zlato, mada se nikako ne smeju otpisati ni Medvedev, Cicipas i Zverev, koji sigurno imaju kvalitet da dođu do samog kraja - rekao je Koreča. 

Đoković još uvek nije zvanično ni otkazao ni potvrdio učešće u Tokiju. Zna se da su otkazali Rafael Nadal, Dominik Tim, Rodžer Federer, Nik Kirjos, Huan Martin del Potro, Denis Šapovalov, Džon Izner, Roberto Bautista Agut, Rajki Opelka, Kasper Rud... Ukoliko Đoković ne ode u Tokio, Srbiju će u muškom singlu predstavljati samo Miomir Kecmanović. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading