LEGENDARNI TENISER DAO MOĆNU IZJAVU Surovim rečenicama o Novaku javno i brutalno ponizio Rafu i Rodžera
Tanjug/Ap

Bivši švedski teniser Mats Vilander je do nedavno bio veliki kritičar Novaka Đokovića, ali se to značajno promenilo. Vilander je sve glasniji u pričama da će Novak napraviti rekorde koji nikad neće biti dostignuti. 

- Kad pogledate Federera ili Nadala kažete "OK, zašto da ne, mogu da izdrže još godinu ili dve na tom nivou?". Onda kasnije vidite Novaka i pomislite "Ovaj momak može da izdrži još 10 godina" - rekao je Vilander za L'Ekip.

Razlika koju pravi Novak u odnosu na ostale je velika, podvukao je Šveđanin.

- Novak je pametniji igrač nego ranije. Kada je Agasi počeo da radi s njim 2017. godine priznao je da je bio veoma iznenađen Đokovićevom figurom i koliko je bio posvećen svakom meču i treningu - dodao je Šveđanin, a onda se dotakao finala Vimbldona.

- U tom finalu je mogao da pobedi 6:3, 6:3, 6:3. Kako možeš da budeš toliko dominantan na travi, a nemaš servis Pita Samprasa ili Rodžera Federera? Mislim da nije postao bolji samo u jednoj stvari, izlasku na mrežu. Odbrana mu je neverovatna, tačno zna gde bi trebalo da stoji i kako da se kreće - zaključio je Vilander.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading