NASTAVLJA DA POBEĐUJE Krajinović srušio imenjaka iz Nemačke
EPA/Rodrigo Jimenez

Srpski teniser Filip Krajinović savladao je imenjaka Kolšrajbera iz Nemačke u meču drugog kola ATP turnira u Hamburgu. Bilo je 2:1, po setovima je bilo 7:5, 4:6 i 6:3.

U prvom setu oba tenisera su dobro kontrolisala servis. Prve brejk šanse je Filip Krajinović imao kad je vodio 3:2, ali je Kolšrajber spasio te situacije. Ipak Nemac je poklekao u odlučujućem momentu prvog seta u 12. gemu kad je bilo 6:5 za Srbina. Tada je Krajinović iskoristio drugu brejk šansu i set loptu i na kraju je bilo 7:5.

U drugom setu je Krajinović izgubio koncentraciju pred kraj tog dela igre. U devetom gemu pri rezultatu 4:4, Kolšrajber koristi treću brejk šansu. Bile su to uzastopne brejk lopte za Nemca, a na kraju je iskoristio treću.

Krajinović odlučujući set počinje mnogo bolje, napravio je dva brejka i vodio 5:1 kad je na svom servis gemu imao tri meč lopte. Ni jednu nije iskoristio i umesto toga je Kolšrajber napravio brejk. Delovalo je tad da bi nemac mogao da preokrene, ali je Srbin ipak priveo meč kraju. Protivnik u četvrtfinalu će mu biti ili Kepfer ili prvi nosilac Cicipas.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading