EVO KOLIKO NAJVEĆI RIVALI KASKAJU ZA NOVAKOM! Samo dva čoveka mogu da ga ugroze, ali zato će morati da "proliju" dosta znoja!
Tanjug/Ap

Novak  je u engleskoj prestonicu osvojio 20. grend slem trofej i tako se izjednačio sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom

Đoković je u ponedeljak započeo 329 nedelju na poziciji broj jedan ATP liste, a obezbedio je za sada sigurne 334. nedelje na teniskom tronu.

Međutim, Nole ima dve pretnje do kraja sezone, a to su Rafael Nadal i Danil Medvedev koji imaju šanse da zasednu na prvu poziciju.

Najbolji teniser sveta do kraja godine brani 1000 bodova sa mastersa u Sinsinatiju, na US openu zbog diskvalifikacije ne brani ni jedan poen, pošto je nenamerno lopticom udario sudiju.

EVO KOLIKO NAJVEĆI RIVALI KASKAJU ZA NOVAKOM! Samo dva čoveka mogu da ga ugroze, ali zato će morati da

EPA-EFE/VICKIE FLORES

 

 

Brani i 600 boodva na Mastersu u Parizu, samo 90 u Beču i 400 na završnom Masters.

Kada se sve zbroji Nole posle Olimpijskih igara ukupno do kraja godine brani 2.090 bodova.

S druge strane, Medvedev je osvojio prošle godine samo 180 bodova na Sinsinatiju, 720 na Otvoreno prvenstvu Amerike, 90 u Beču, ali brani 1000 uu Parizu  i 1.500 sa završnog Mastersa, što je ukupno 3.490 do kraja sezone.

EVO KOLIKO NAJVEĆI RIVALI KASKAJU ZA NOVAKOM! Samo dva čoveka mogu da ga ugroze, ali zato će morati da

EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

 

 

Trećeplasirani Rafael Nadal prošle godine nije igrao na US openu i Sinsinatiju, pa ove može samo da profitira, brani 360 bodova  u Parizu i 400 za završnog Mastersa.

Nadal trenutno ina 3.843 boda manje od Novaka, dok Medvedev kaska za Đokovićem 1.743 boda.

EVO KOLIKO NAJVEĆI RIVALI KASKAJU ZA NOVAKOM! Samo dva čoveka mogu da ga ugroze, ali zato će morati da

EPA

 

 

Ova dva teniser će svakako na sve moguće načine pokušati biti ozbiljna pretnja Novaku Đokoviću, ali sudeći po formi našeg tenisera imaće težak zadatak.

Nema sumnje da će Rus i Španac dati sve od sebe da svrgnu Srbina sa trona, biće ozbiljna pretnja. Ali, teško će Nole sedeti "skrštenih reketa", s obzirom na to da je u strašnoj formi želi da osvoji i četvrti grend slem i definitivno postane najbolji svih vremena.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Mila

14.07.2021 11:27

Ma ne mogu mu ništa, Novak je najbolji, Nadala kiti uspeh od ranije, zavidan, ali više ne može, Nas Novak je nepobediv, nedodirljiv, mogu samo da ga mrze zbog toga.

Vladimir

14.08.2021 12:53

Nole ne treba da se utrkuje sa njih dvojicom vazno je da osvoji jos jen grenslem i bude najbolji na svetu.