NISU USPELE PROVOKACIJE! Novak je GOAT, Rodžer i Rafa mogu samo da plaču!
Foto: Alo!

Novak Đoković od nedelje 11. jula sa pravom može da kaže da je najbolji teniser svih vremena. 

Novak je u velikom finalu Vimbldona pobedio Italijana Matea Beretinija i tako osvojio 20. grend slem u karijeri čime se na večnoj listi izjednačio sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom.

NISU USPELE PROVOKACIJE! Novak je GOAT, Rodžer i Rafa mogu samo da plaču!

EPA-EFE/STEVE PASTON

 

Đoković je rekorder po broju nedelja provedenih na prvom mestu ATP liste, ima bolji međusobni skor od Rodžera i Rafe, svaki slem je osvajao makar po dva puta...

Ipak, sve to nije važno, ako je suditi po komentarima pre finala Vimbldona. 

Nakon što je snimio reklamu u kojoj poručuje da "više nije bitno koliko trofeja imaš" i "da će on zauvek biti najbolji u istoriji", Federer se nije tu zaustavio već je nastavio da provocira Novaka Đoković. Ovog puta imao je podršku u liku Rafaela Nadala.

NISU USPELE PROVOKACIJE! Novak je GOAT, Rodžer i Rafa mogu samo da plaču!

EPA-EFE/Laurence Griffiths

 

Naime, Švajcarac je baš pred finale Vimbldona odlučio da kao glavnu fotografiju i istaknutu objavu na Tviteru postavio onu kada je osvojio 20. grend slem titulu. Iako je ta fotografija nastala 2018. godine, Rodžer je "sasvim slučajno" odlučio da se ona vidi baš na dan finala Vimbldona kada Novak ima priliku da se izjednači po broju trofeja.

Nije zaostajao puno ni Rafael Nadal koji se na poslednjim mečevima pojavljivao sa maskom koja takođe na sebi ima broj 20, odnosno broj njegovih grend slem titula. Upravo su tu objavu mnogi teniski sajtovi, sasvim slučajno baš danas ponovo postavili na vidljiva mesta.

Ipak, Novak im je ponovo odgovorio onako kako on to najbolje zna, novom titulom i to baš na Vimbldonu, Federerovom omiljenom turniru.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading