NEZAPAMĆEN SKANDAL NA VIMBLDONU! Englezi su još jednom pokazali da MRZE SRBE, ovo je dokaz! (FOTO)
EPA-EFE/NEIL HALL

Nikako ne mogu da se pomire sa uspehom jednog Srbina.

Naravno da ni ovogodišnji Vimbldon nije mogao da prođe bez problema. Britanci nikako ne mogu da se pomire sa uspehom Novaka Đokovića već godinama unazad, a u prethodnih desetak dana su to i dokazali.

Naime, navijačima najboljeg igrača na svetu nije bilo dozvoljeno da unose zastave i zastavice naše zemlje. To su i potvrdili mnogi koji su želeli da se srpska trobojka vijori na Vimbldonu.

 

 

- Hej, Vimbldone, u sredu ste bili tako alergični na svaku srpsku zastavu, pa je od svih nas koji smo ih imali zatraženo da ih sklonimo, iako su dimenzije bile u skladu sa propisima. A sada vidim kanadske zastave. Da li ćete i njih da sklonite? Ili ste izabrali diskriminaciju samo Đokovićevih navijača? - pita se jedan Novakov navijač koji je samo pokrenuo lavinu komentara.

- Nisu dozvoljavali ni kada je zastavica presavijena na pola - jer su čak i one minijaturne zabranjivali - napisao je drugi fan našeg asa, dok je jedan od njih potvrdio da su mu se radnici obezbeđenja izvinjavali zbog ovakvih postupaka:

- Meni se to desilo u ponedeljak. Rečeno mi je da spustim moju srpsku zastavu posle prvog seta. Radnik obezbeđenja me je ubeđivao da je prevelika, a to nije bilo tačno. Dolazio je triput, ali moram da kažem da se taj treći put izvinio i rekao da zastavica ipak nije prevelika - glasilo je jedno od ovih svedočenja.

 

 

Zar ste očekivali nešto drugo od Britanaca?

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Pera Detlic

10.07.2021 09:38

Poruka za pirgave engleze... nas i rusa 300 miliona ko nas mrzi nek je'gofna.

OT

10.07.2021 10:25

Па та земља је хтела да прогура резолуцију о геноциду у УН, и сад новинар прича о томе како нас они мрзе. Ми треба да се забринемо због оних Срба који воле ову најперфиднију земљу планете.

gedža

10.07.2021 10:40

Bože, zaštiti ovo našu planetu od svakojakog šljama koji po njoj hoda ...

Gaga

10.07.2021 11:06

Gradovi zločinački, Najveći genocid koji je iko počinio je Engleski dok su terorisali pola sveta.

julio

10.07.2021 12:49

Samo se oslanjajte na ruse . Nasla krpa zakrpu .

sara

10.07.2021 15:08

Najgora nacija, pakost i ljubomora neka ih uništi!!!. Novak nije zagađen mržnjom i zato mu ide najbolje!!!!. Napred Nole, srbi te vole i to je iskrena ljubav, a ne lažna kao njihova!!!.

Žiks

18.07.2021 09:38

Šljam englez i prokleti Amerikanac će bog kazniti neka im bog sudi za svu mržnju prema srba.